JEZIVA NESREĆA NA AUTO-PUTU: Kamion umalo nije smrskao poršea jer mu je bio u mrtvom uglu! (VIDEO)

Kamion je potpuno izgubio kontrolu, a porše je uspeo da se izvuče tačno na vreme pre nego što se kamion od 44 tone prevrnuo

Incident koji se dogodio na autoputu u Velikoj Britaniji snimljen je policijskom sigurnosnom kamerom. Nesreća se dogodila kada je kamion pokušao da se vrati u svoju traku i udario je u Porše Bokstera koji je išao paralelno sa njim i to u mrtvom uglu za vozača kamiona.

Kamion je potpuno izgubio kontrolu, a porše je uspeo da se izvuče tačno na vreme pre nego što se kamion od 44 tone prevrnuo.

"Mrtvi ugao" ili "slepa tačka" je dokumentovani rizik svakog vozača, a samo velikom srećom ovde niko nije povređen. Ovaj video treba da bude lekcija za sve vozače sa malim vozilima na opasnosti povezane sa kamionima i slepim tačkama.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji