Print this page

PIJANI VOZAČ KOJI JE NA MESTU UBIO MAJKU I ĆERKU IMAO VIŠE OD 3 PROMILA ALKOHOLA U KRVI: Zaleteo se, pa na trotoaru udario ženu sa četvoro dece! (VIDEO)

Muškarac koji je udario ženu i četvoro dece u Novom Travniku, od kojih su majka i devojčica poginule na mestu, imao je više od tri promila alkohola u krvi, rekao je zamenik glavnog kantonalnog tužioca Srednjobosanskog kantona Dragan Popović.

"Za sada smo preliminarno utvrdili da je osoba inicijala N. R. bila pod uticajem alkohola. Imao je više od tri promila alkohola u krvi. Videćemo je li još bilo alkohola u krvi, jer smo uzeli uzorke i čekamo zvanične rezultate", istakao je Popović.

On je naglasio da će predložiti da Nerminu Rustempašiću bude određen pritvor.

"Vozač "opel astre" je, krećući se iz pravca naselja Kasapovići, ispred gradske džamije izgubio kontrolu nad vozilom, popeo se na trotoar, strugao po ogradi. Za sada, otprilike, možemo zaključiti da je na trotoaru pokupio majku s dvoje dece i decu lokalnog imama", objasnio je Popović.

Prema njegovim rečima, danas će biti obavljena obdukcija tela žene i devojčice.

Dvoje dece je s teškim povredama sinoć prevezeno u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, dok je jedno dete upućeno u travničku bolnicu.