POBEGLA IZ SRBIJE I ODVELA DECU: Ogromna drama u porodici Ane Kokić!

Pevačica Ana Kokić je odvela obe ćerke u Rumuniju zbog porodične drame.

Pevačica i njene mezimice Nina i Tea su se spakovale i pre nekoliko dana napustile Srbiju. Ana uveliko sređuje stan u Rumuniji gde će ubuduće sa decom provoditi mnogo više vremena i odakle će putovati i na nastupe.

Ana Kokić 17 godina ne razgovara sa ocem Stevom, koji je napustio nju, njenu sestru Maju i majku Branku kad je pevačica bila tinejdžerka.

Čak ni rođenje njenih ćerki Nine i Tee nije uspelo da popravi njen odnos sa ocem. Kako smo saznali, on devojčice nije ni upoznao. Viđao ih je samo na fotografijama, koje je dobijao od članova svoje porodice koji su u kontatku s njegovom ćerkom. Jedna od njih bila je i njegova majka, po kojoj je Ana dobila ime, a koja je juče sahranjena na groblju Lešće.

- Ana je bila u kontaktu s bakom do njene smrti. U njihovoj porodici su narušeni odnosi, Ana ne govori sa ocem već godinama. Stevo nikada nije video njene ćerke, ali kad god je dolazio na pijacu da obiđe majku, uvek nam je pričao o njima. Imao je njihove slike i stalno ih je pokazivao. Voleo bi on sigurno da se pomiri sa Anom, ali... Znam da je on pre imao problema s kockom, valjda su se zato i razišli - ispričala nam je prodavačica sa pijace koja je dugo poznavala Aninu baku.

- Kad nas je napustio, nisam mogla da shvatim ozbiljnost majčinog i njegovog razlaza. Oni su se sudski razveli 1999. godine, u vreme bombardovanja. U početku smo se viđali, pa se to proredilo. Kada sam shvatila da se sa ocem uvek viđam na svoju inicijativu, rešila sam da više ne insistiram na tome. Bilo mi je teško, ali... Godinama ga nisam videla. Teško mi je i sada, ali mi je u samom početku bilo mnogo teže - ispričala je pevačica pre desetak godina i dodala da je u tom periodu morala dosta da radi kako bi pomogla majci i sestri.


- Mama je radila u državnoj firmi, mala plata, jedva smo sastavljali kraj s krajem. Dobila sam ponudu iz Austrije, koju sam prihvatila. Otišla sam trbuhom za kruhom i tamo četiri meseca pevala. Kad sam se vratila kući, rekla sam mami: „Sada mi je cilj da osvojim Beograd“ - rekla je Ana, koja je, kako smo saznali, deo honorara odvajala za očeve kockarske dugove.

Baka Ane Kokić je sahranjena na groblju Lešće, ali njena unuka tome nije prisustvovala. Pevačica je zbog loših odnosa sa ocem odlučila da se na pojavi na sahrani, iako joj je bilo teško što svoju baku neće ispratiti na večni počinak.

 

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji