Ona krije sve tajne opasnih momaka 90-ih: Za mene su bili najbolji, sad ih viđam na grobljima (FOTO)

Giška, Darko Ašanin, Daniel Išljemović, Ljuba Zemunac...samo su neka od imena koji su u životu beogradske "princeze sa asfalta" ostavili dubok trag. Ovu Zemunku zovu ženskom ikonom 90-ih, a ona krije sve tajne o "lošim beogradskim momcima".

- Najveća ljubav mog života je, svakako, Daniel Išljemović - mlad, brz, uvek naoružan i ekstremno opasan. On je bio u svakom trenutku kao tempirana bomba. Takvog su ga svi znali i zazirali od njega. Daniel je bio potpuno nebaždaren na ulici, dok je u kući bio apsolutno divan - kaže Saša.

I Daniel je spadao u grupu žestokih momaka i jedne večeri i on je tragično završio.

- Sve smrti su me pogodile, osetila sam se napušteno, pogotovu devedesetih, ali posle njega ostala je rupa na mom srcu i još me boli kad vetar duva - priča ona u emotivnoj ispovesti.

Već sa 14 godina je upoznala sve te žestoke momke, ali nije bila svesna ko su.

- Sa 14 godina sam počela da treniram. Volela sam sport i počela sam da idem u teretanu. To su bila drugačija vremena. Nije bilo „sezonaca“ kao danas. Žestoke momke sam tamo upoznala. Bila sam drčna, prgava, svojeglava, bez dlake na jeziku. Kao takva sam im bila simpatična, zavoleli su me i štitili. Nisam imala pojma ko su ti momci, tek sam kasnije saznala. Oni su bili za mene, i ostali, najbolji!

U društvo žestokih momaka je uveo kum i, u to vreme najbolji prijatelj, Darko Ašanin.

- Ispunjavao mi je sve moguće i nemoguće želje, bilo da su glupe, opravdane, neopravdane, skupe, jeftine... Imao je i vremena i strpljenja da ispoštuje sve moje hirove, od slanja kola gde god da se nalazim, preko naručivanja žabljih bataka, do nekih krajnjih bezobrazluka, kao što je maltretiranje ljudi na ulici. Sve mi je dozvoljavao - kaže Saša.

No i prijateljstvo sa Giškom je obeležilo njen život.

Gišku je slučajno upoznala, u Arkanovoj poslastičarnici. Sedela je sa bratom i nekim društvom, kada je ušao kako ona kaže nenormalno lep, šarmantan muškarac, na koga je „odlepila istog momenta“. Zamolio je njenog brata da dozvoli da izađu na piće (bio je poznat po dobrim manirima), ali je kasnije saznao da se zabavljala sa jednim od momaka iz istog društva, tako da su ostali samo jako dobri prijatelji.

Uspomene na ove momke ostale su u srcu i sećanjima. Ima i nešto malo fotografija, ali su joj kako kaže, često obijali automobil, što policija, što kriminalci, i sve to odnosili.

Da može da vrati vreme, sve bi isto preživela. Svoje dogodovštine je opisala u dve knjige.

Saša - ženska ikona 90-ih. Da može da vrati vreme, opet bi preživela 90-e sa istom ekipom.

Bila je njihov prijatelj, žena, devojka, drug za sva vremena...Saša danas svoje prijatelje umesto po kafićima viđa po grobljima.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji