RANI RADOVI GASTOZOVE DEVOJKE: Naida skidala gaćice u emisiji, dala gostima da je pipkaju tamo pozadi, izigravala pravu dronfulju (VIDEO)

Sinoć je u emisiji rijaliti programa Parovi došlo do haotične situacije kada je Naida, inače Gastozova devojka, prošla pored obezbeđenja, ušla u studio i napala voditeljke zajedno sa gostima. Mnogi su se pitali da li će Naida odgovarati zbog ovakvog postupka, a sada se oglasio advokat i rekao kakve poseldice bi mogla da snosi Gastozova devojla. "Ukoliko Ružica odluči da tuži Naidu, devojka može završiti u zatvoru ili biti proterana iz zemlje", komentari su pravnika.

Ovaj skandal možete pogledati ovde: 

Kada je Naida napala Ružicu, prisutni u studiju su skočili kako bi sprečili sukob. Inače, ko je Naida iz Sarajeva? 

Naravno, njeno zanimanje je fitnes instruktorka. U širim krugovima, poznato je da termin fitnes instruktor označava osobu koja prodaje svoje telo.

Atraktivna fitnes instruktorka, koja pažnju javnosti uživa zbog popularnosti svog dečka Gastoza, pre njega imala je burnu vezu sa jednim od članova "škaljarskog klana" Milošem Nilovićem zvanim Runjo.

Svoju najveću popularnost je stekla učešćem u emisiji Sa Tanjom na ti koja se prikazivala na Pink BiH televiziji. U emisiji je reklamirala donji veš u vrlo provokativnom izdanju.

Pokazivala je gaćice, svoje tetovaže, hvalila se svojom guzom i dala gostima da je pipnu i "probaju materijal" bade mantila. Ovu emisiju svi mogu da vide na internetu, tako da je predstavljala odličnu reklamu za njen biznis. Dakle, osim bade mantila i donjeg rublja, prodavala je očigledno i svoje telo. 

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji