OBEZBEĐENJE RAZDVAJALO POBESNELE ZADRUGARKE: Maca DIskrecija nagrabusila, uništila joj facu i vukla je po kosi! Ovo je bila kap koja je PRELILA ČAŠU (VIDEO)

Nakon što se Maca Diskrecija posvađala sa Borom Santanom i Anom Korać, ona je ušla u novi okršaj sa Marijom Anom Smiljanić. Naime, njih dve su se posvađale zbog toga što je Diskrecija uzela šećer koji nije njen kako bi zasladila kafu. Pevačici je zasmetalo što je ona prosula to, pa ušla u konflikt sa njom. 

Naime, tenzija koja postoji između njih dve je prouzrokovana još ranijim nesuglasicama zbog novca koje Maca duguje Mariji Ani. Zbog negativne energije kojom  je odisala Bela kuća, ni one nisu mogle da kontrolišu svoje bes, pa su vikale jedna na drugu, čak i zbog banalnih stvari. 

U jednom trenutku Smiljanićka ju iz revolta polila Macu vodom, ali ona nije uspela da joj vrati jer je obezbeđenje sve vreme bilo prisutno između njih i kontrolisalo kako će se odvijati situacija. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji