PAKLENI OBRT! Luna Slobi: Radiš to kao GASTOZ! A onda je Radanović SPUSTIO za sva vremena!

Luna Đogani, koja od sinoć preživljava pravi pakao u Zadruzi sa svojim dečkom Slobom Radanovićem, u jednom trenutku verovali ili ne, nije bila zadovoljna - kakve pokrete rukama pravi on. 

Da bi to "plastično" ilustrovala, napravila je poređenje koje je (valjda) trebalo da pogodi pevača tamo gde najviše boli. 

- Radiš to kao Gastoz - mrtva ladna je rekla blogerka. 

On je, međutim, imao spreman odgovor koji ju je "pokopao": 

– Pa, ti si bila sa Gastozom!

Takav "udarac" je, sasvim razumljivo, predstavljao i kraj kratkog sukoba, te su njih dvoje počeli da razmenjuju nežnosti. U svakom slučaju, verujemo da njoj više neće padati na pamet da na bilo koji način pominje zvezdu "Parova". 

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji