BRUTALNA TUČA U ZADRUZI, PREKINUT PROGRAM! Sevale pesnice, obezbeđenje ODMAH REAGOVALO!

U rijalitiju Zadruga došlo je do podele nedeljnog honorara i odvajanja novca za namirnice, zbog čega je, kao i uvek, nastao haos

Međutim, ovog puta je haos dobio veće razmere. Zerina Hećo došla je do Bore Santane i počela da se raspravlja sa njim oko novca.

 - Dobio si najveći budžet i sad si se ti dogovorio sa Stanijom da povećaš budžet. Ja ti neću dati! Oštetio bi sve nas, da jedemo testo sedam dana -  vrištala je Zerina na njega.

U tom trenutku ušao je njen dečko Bane Čolak jer je čuo njen glas, a kada mu je rekla zbog čega se svađaju Bane nije reagovao. Rekao joj je da se smiri i seo pored Bore. Ali Zerina nije prestajala da gunđa.

 - Klošarko jedna! Bane smiri je, daj joj lek neki. Razvaliću i tebe i nju od batina - rekao je Bora.

U tom trenutku se Bane iznervirao, skočio je i nasrnuo na Boru.

 - Koga ćeš ti da razvališ. Aj' razvali mene, aj' mene razvali -  rekao je kratko i krenula je tuča.

Obezbeđenje je momentalno uletelo, ali i drugi takmičari i razdvojili su ih.

 - Nab'o me pesnicom - rekao je Bora dok su ga smirivali.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji