701x448  Images Thumbnails Images Clanci Iskrin5 Fill 619x396

Da li postoje profesionalni navijači, odnosno u ovom slučaju, profesionalni funkcioneri klubova? Može li profesionalizam pobediti emocije i činjenicu šta je bio i voleo celoga života? Najbolji primer za to predstavlja potpredsednik KK Partizan, gospodin Milan Iskrin. 

Naime, proteklog vikenda se desila velika pobeda Partizana u večitom košarkaškom derbiju. Na iznenađenje javnosti, igrači Partizana su stegli zube, predvođeni sjajnim Džikićem, prebrodili sve probleme koji se odvijaju po kancelarijama uprave kluba, uspeli da onesposobe protivnika i u fenomenalnoj završnici, trojkom Hečera, rešili utakmicu. Tada je cela hala "odlepila", nastao je uragan oduševljenja i samo jedna osoba se nije radovala. 

Potpredsednik kluba Milan Iskrin. 

To je primetio i trener Aleksandar Džikić, pa je posle utakmice umalo izbilo i do fizičkog okršaja koji su sprečiil drugi funkcioneri kluba.

Ko je Milan Iskrin i kako je došao na čelo košarkaškog kluba Partizan? Proćitajte na narednoj strani.

Izvor nije pronađen

politika-ekspres.net

SPORT │ONLINE NOVOSTI DANA

Pratite najnovije sportske vesti, fudbal, rezultati, košarka, tenis, Novak Djoković, kladionica, predlozi, kladjenje, tipovi dana, nameštene utakmice, Superliga Srbije, Premijer liga, Bundes liga, Primera, Seria A. U ovoj rubrici možete pronaći dnevni pregled štampe, online blic video reportaže, intervjue i još mnogo toga. 

ANKETA

Joomla forms builder by JoomlaShine