Saša je imao ludu sreću: Da mu je radio u autu bio uključen, danas bi sigurno bio mrtav (VIDEO)

Celu situaciju, koja je mogla kobno da se završi, Saško je snimao mobilnim telefonom

Saško Donev iz Štipa, grada na istoku Makedonije, imao je ludu sreću što mu u automobilu nije bio uključen radio, pa je na vreme čuo da dolazi voz. Stao je nekoliko metara dalje od pruge koja kod sela Saramzalino preseca put Štip – Veles. Put je nov pa se šine i ne vide, a jedino upozorenje da tuda prolaze vozovi su sirena voza, oznake na putu i železnička rampa, koja u vreme prolaska voza nije bila spuštena.

Celu situaciju, koja je kobno mogla da se završi, Saško je snimao mobilnim telefonom, pa je video klip okačio na svoju i na Fejsbuk stranicu Zid saobraćajnog srama - kao upozorenje drugim vozačima.

Frapirani viđenim, ljudi su na društvenim mrežama besno komentarisali da je to mesto godinama neobezbeđeno i da predstavlja crnu tačku na putu Štip – Veles.

- Sto puta je na društvenim mrežama postovano za tu rampu, koja stalno stoji podignuta i niko nije reagovao. Šta treba da uradimo, sa pesnicama da uletimo kod onih koji su zaduženi za održavanje - napisao je Đorđi Pop Andonov.

Vladimir Gogov je dodao:

- Zbog takvih budalaština mnoge porodice su izginule na prugama i niko nije snosio odgovornost za njihovu smrt. Sramota.

- Pre dve nedelje sam napisala post baš o tom mestu. Prolazili smo, a voz 20-tak metara od nas... Rampe podignute, signalizacija nikakva - napisala je Ane Mencova – Zdravskovska.

- Ceo život prolazim tim putem i stalno je rampa u defektu. Još nije došla na red da je poprave. Sramota. 'Ajde da je mesec dana ovako, ali tako je decenijama unazad. Sramota je koliko je naroda tu izginulo. Ovo je kao ruski rulet... - napisao je Aleksandar Jeftimovski.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji