Atlas sve može! Upoznajte brutalni terenac iz Ukrajine – ne poznaje prepreke (VIDEO)

Možete ga voziti sa standardnom dozvolom

Kompanija Atlas iz Ukrajine predstavila je vozilo 2019, a njegov dizajn najviše podseća na Sherp.

Brutalni terenac pruža sjajne off-road mogućnosti (sneg, pesak, voda), prvenstveno zahvaljujući ogromnim gumama od 1,65 metara.

Atlas se može pohvaliti klirensom od 58 centimetara, a pokreće ga Renaultov 1.5-litarski turbo-dizelaš. Na kopnu razvija 60 km/h, dok po vodi “krstari” brzinom 7 km/h.

Njegov rezervoar obezbeđuje automoniju do 800 kilometara, prenosi Autoevolution.

U kabini može da se smesti 12 osoba, dok vozačevo sedište zauzima centralnu poziciju zbog boljeg pregleda.

Zanimljivo da se Atlasom može upravljati sa standardnom vozačkom dozvolom, bez obzira što podseća na tenk, a košta 135.000 dolara.

 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji