POČEO JE BESNO DA ŠUTIRA STARCA: A onda je iz automobila izašao mladić i ZAGORČAO MU ŽIVOT!

Na snimku se vidi kako, posle kraće prepirke zbog incidenta u saobraćaju, besni vozač izlazi iz automobila i fizički napada starijeg gospodina udarajući ga krvnički najpre pesnicama a potom i nogama.

Tada na scenu čovek iz trećeg automobila koji je odlučio da ne stoji skrštenih ruku već da pomogne žrtvi.

On je odlučio da uzme pravdu, ali i bejzbol palicu u ruke i pokaže nasilniku kako prolaze oni koji se drznu da fizički maltretiraju starije i nemoćnije od sebe.

Pošto je siledžiji zadao nekoliko udaraca, mladić se obrušio na njegov automobil iz sve snage udarajući po njemu. Epilog je polupana šoferšajbna, slomljen retrovizor, uništena hauba i vrata automobila, a možda i prelom potkolenice.

Nakon toga mladić je besno bacio bejzbol palicu i vratio se u svoj automobil.

Iako je snimak nastao pre nekoliko godina, i dalje je vrlo aktuelan što dokazuje i brojka od preko milion ljudi koji su ostali oduševljeni nakon gledanja "instant karme" na delu.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji