(VIDEO) ŠTA SVE MOŽE JEDAN PIT BUL TERIJER? Ovo je najopasniji pas čuvar na svetu!

Ova rasa pasa je verovatno najopasnija vrsta poznata čovečanstvu. Ejs je trogodišnji pit bul terijer i postoji veoma malo stvari koje on ne može da postigne, uključujući penjanje po zgradama i ulaženje kroz prozore.

On je toliko istreniran i ibučen da može da prepozna pištolj, a nakon što ga primeti odmah će pokušari da razoruža nosioca.

Trener Marlon Grenan opisao je snagu kada vas pogodi Ejs kao da vas "udari raketa".

Ejs je zapravo rođak sa još jednim neverovatnim pit bul terijerom, Hulkom. Hulk je priznat kao najveći pit bul na svetu i jedva stane na trosed, ali izgleda da ima jako mekanu dušu jer on nije u režimu psa čuvara.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji