Čanak na Cetinju širio MRŽNJU prema Srbiji: Šetao u koloni, pa podržao one koji UDARAJU na Srbe (VIDEO)

Čanak ovim potezom iznova pokazao koliku netrpeljivost gaji prema svojoj zemlji

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ponovo je otišao na Cetinje kako bi proslavljao Dan pobede nad fašizmom na Cetinju.

Tom prilikom objavljeni su snimci na kojima se vidi Čanak u koloni, dok se iz mase čuo nacistički pozdrav “Slava Ukrajini” koji su koristili sledbenici Hitlerovog kvislinga Stjepana Bandere za vreme Drugog svetskog rata.

Tokom svog “gostovanja” u Crnoj Gori, Čanak koji je isticao da će “uvek u Srbiji biti neko ko će pokušati da potre Crnu Goru”, po ko zna koji put dokazao je da je mržnja koju gaji prema svojoj zemlji enormna, ujedno veličajući tuđu, pa je tako sve vreme na svom Tviter nalogu objavljivao i prenosio tvitove nekolicine korisnika koji su otvoreno “udarali i pljuvali” po Srbiji, očigledno podržavajući one koji udaraju na našu zemlju.

On je tom prilikom ismevao izvođenje pesme “Veseli se srpski rode”, isticao da je Beograd nekada bio svet, a danas je samo polu-svet i prenosio tvivote da Crnoj Gori niko ništa više ne može.

Ovaj potez Čanka uopšte ne treba da čudi, s obzirom da je iskusni politički lider poznat po agresivnom deklarativnom zalaganju za ljudska prava i toleranciju, prethodne godine sa komitama protestovao protiv verskog čina ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija.

Crnogorski predsednik Milo Đukanović i Čanak su tada, uz  skupi “čivas”, “pivo” i dobro klopu, dobro zabarikadirani u jednoj kafani na Cetinju huškali protivnike ustoličenja na narod i policiju, pritom se dobro zabavljajući i nijednog trenutka svoj život nisu želeli da dovedu u pitanje

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji