PORŠE POKOSIO DEČAKA NA PEŠAČKOM PRELAZU: Majci nešto nije dalo mira, izašla napolje da prošeta i videla svog sina

Na Drveniji u Sarajevu je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je povređen pešak mlađe dobi, koji je kako saznaje sajt Klix.ba životno ugrožen.

U nesreći je učestvovao automobil marke Porše, a svedoci kažu da je vozač išao neprilagođenom brzinom i udario dečaka koji je prelazio na pešačkom prelazu.

 

Očevici kažu da su vidjeli automobil koji velikom brzinom ide iz pravca Skenderije, a da je pešaka udario nakon što je naglo skrenuo kako bi obišao trolejbus koji se zaustavio na Drveniji. Vozač Poršea se zaustavio tek 20 metara posle pešačkog.

Iz operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo kazali su da je do saobraćajne nesreće došlo oko 21 čas, u ulici Hamdije Kreševljakovića, te da je povređena jedna muška osoba.

Policija i Hitna pomoć su vrlo brzo stigli na mjesto nesreće, a povređeni dečak je prevezen na Kliniku urgentne medicine kako bi se utvrdio stepen povreda, no nažalost je, kako Klix.ba saznaje, životno ugrožen. Udarac je, kako ističu svedoci bio jak, ali navode da je dečak disao u momentu kada ga je hitna odvezla.

U ovoj ulici je obustavljen i saobraćaj.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji