MUŠKARAC PUCAO NA RADNIKE KOJI SU MU DOŠLI ISKLJUČITI STRUJU

Muškarac inicijala B. K. iz Bosanskog Novog osumnjičen je da je pucao na dvojicu radnika “Elektrokrajine” i polomio im kutiju s alatom kada su oni došli da mu isključe struju na poslovnom objektu zbog duga saopćeno je iz “Elektrokrajine”.

– Napad se desio kada su radnici Terenske jedinice Bosanski Novi, po standardnom nalogu Direkcije za tržišno snabdijevanje “Elektroprivrede RS”, došli da s mreže isključe brojilo poslovnog objekta dotičnog kupca zbog duga za neplaćenu električnu energiju –  navode iz “Elektrokrajine”.

Kako ističu iz “Elektrokrajine”, napadač je prema radnicima uperio oružje duge cijevi i iz neposredne blizine ispalio jedan hitac, te nogama šutirajući polomio kutiju s radnim alatom koji su koristili radnici.

– Kada je po drugi put repetirao oružje, radnici su otrčali u službeno vozilo i istim se udaljili. Odmah su pozvali policiju, koja je došla na lice mjesta, privela napadača i izvršila pretres imovine osumnjičenog – navode iz ove kompanije.

Uprava i kolektiv “Elektrokrajine” najoštrije su osudili brutalni napad i ugrožavanje života radnika, koji, kako navode, samo obavljaju svoj posao od kojeg prehranjuju porodice. Pozdravili su brzu reakciju policije koja je privela napadača.

Iz Policijske uprave Prijedor su naveli da su, nakon informacije da je B.K. iz Bosanskog Novog iz puške pucao u zrak, pretresli su objekat koji koristi, te su u pretresu oduzeti vojna puška s optičkim nišanom i okvirom sa šest metaka.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji