BRUTALNA TUČA HRVATA U REDU ZA SENDVIČE: Razbio nos momku, ali je ubrzo zažalio! (VIDEO)

Na popularnom internet servisu osvanuo je snimak tuče iz jednog zagrebačkog naselja

Prema podacima sa sigurnosne kamere tuča se dogodila prošlog meseca.

U opisu snimka stoji da se sve dogodilo pre mesec dana u 5.30 sati. Na snimku se vidi nekoliko osoba kako čekaju redu za sendviče dok se odvija rasprava između dvojice mladića.

Iznenada, jedan mladić udara pesnicom drugog mladića, a onda glavom u nos. Tada mu sa desne strane prilazi treći muškarac. Posle kraćeg razgovora mladić u plavoj jakni nekoliko puta snažno udara napadača koji pada nokautiran na pod.

Tada napadnuti mladić dolazi do svog napadača i pokušava da mu pomogne. On dolazi sebi i nestaje i odlazi, međutim posle par sekundi se vraća i ponovo napada  svoju žrtvu. Snimak se tu prekida.

s

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji