SUZANA DRAGIĆEVIĆ, NEUTEŠNA MAJKA, OŠTRO OSUĐUJE: Ovim potezima MILORAD DODIK postaje u bica!

"Slikajte sve pripadnike MUP-a pojedinačno, svi ste imali pravo da odbijete naređenje zlčinca Lukača, Burle i ostalih i onoga što je hapsio majku Suzanu i mene. U nedjelju u 18 časova, skup podrške Davidu, Davoru, Suzani i Teodori, skup podrške ljudi roditeljima ubijenog Davida ovdje na Trgu mog sina. To će biti najveličanstveniji skup u novijoj historiji na ovim prostorima", kazala je Suzana Dragićević, majka nastradalog dečaka.

"Uradili ste gore nego Goebels, pod vašim vođom ili voždom. Pripadnici MUP-a RS su ubili studenta od 21 godinu, nećete se izvući, a ti Burle treniraj pred Tužilaštvom s nama nećeš, to će tebi vrlo brzo trebati, a novogodšinjeg slavlja neće biti, mi ćemo biti na trgu i odbrojavati, za sretniju 2019. godinu", dodaje Suzana. 

"Gdje je onaj zločinac Stakić što šuta babe, e moj Stakiću, kako li ti je sada, a kako će ti biti. Snimajte sve sa mobilnim telefonim i obilježite sve, svi snimajte sve i policiju", poručila je neutešna majka. 

Suzana je na pitanje novinara o izjavama Milorada Dodika da ponovo poziva da se sastane sa njim, kazao da je Dodik može sastajati sa svojom mamom i tatom, Željkom i Biserkom.

"Milorad Dodik je zločinac i ubica, Milorad Dodik je poslao vas tu da vas ubije, vas u plavim uniformama

"Večeras ćemo isto ići stazama mog sina, Davida Dragičevića i svaku noć ćemo koračati stazama Davida, kada napokon oslobodimo ovaj trg, za ove fašiste neće biti mjesta, a sve na miran i dostojanstven način. U nedjelju u 18 časova ću iznijeti zahtjeve državi, koji moraju biti ispunjeni. Niko od vlasti više ne može stati uz narod, ima ko će biti uz narod, oni su se pokazali, treba da idu u zatvor", rekla je Suzana.

Suzana Radanović, majka ubijenog Davida zahvalila se svima koji su se okupili u Srajevu, Beogradu, Zagrebu, Novom Sadu i svim drugim gradovima za njeno dijete i pozvala je Dragana Lukača da podnese ostavku.

Policija se oglasila u jednom trenutku i pozvala građane da se raziđu u interesusvoje bezbjednosti, nakon čega su građani povikali ubice i negodovali.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji