Užasna smrt u vozača u Banjaluci: Pala kabina kamiona na njega dok ga je popravljao

Pored muškarca je pronađen alat

Banjalučanin Milovan Railić (59) nastradao je proteklog vikenda nesrećnim slučajem i to kada je kabina kamiona koji je popravljao pala na njega.

Kako se saznaje u PU Doboj, beživotno telo Railića sinoć 27. januara, nešto pre 18 časova, pronašla je policija prilikom rutinskog obilaska terena na području Dervente.

U momentu dok su patrolirali mestom Modran, pored magistralnog puta Derventa - Doboj policajci su uočili parkirani kamion "mercedes", a telo nesrećnog muškarca se nalazilo između prednjeg točka na kojem je bila spuštena kabina kamiona blatobrana.

Pored njega je pronađen i alat pa se pretpostavlja da je Railić popravljao vozilo kada je kabina kamiona koja se podiže iz nekog razloga pala na njega i usmrtila ga na mestu. Policajci su odmah pozvali pomoć, iako voač nije davao znakove života.

Na teren su pristigli doktor Doma zdravlja Derventa, koji je konstatovao smrt muškarca, te radnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Derventa i Auto-moto društva Derventa koji su izvukli telo nastradalog ispod kabine.

- Tužilac je naredio obdukciju tela preminulog, koja će sa sigurnošću utvrditi uzrok smrti, ali prema do sada dostupnim informacijama pretpostavlja se da se radi o nesretnom slučaju i da je kabina usmrtila muškarca - kazala je za Faktor Dragana Kerkez, PR PU Doboj.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji