OD LICA JOJ JE NAPRAVIO KAŠU I OPET JE SLOBODAN: Progovorila Zadranka (18) koju je brutalno pretukao Daruvarac, evo šta kaže o njegovim pomagačima!

Darko Kovačević "Daruvarac" juče je pušten na slobodu.

Iako je skoro ubio tinejdžerku u zadarskom kafiću, on je juče u pratnji policije izašao iz pritvora jer je prošlo šest meseci. Osumnjičen je za nanošenje teških telesnih povreda, a za što je maksimalni pritvor pola godine.

Kovačević je, da podsetimo, u junu je u kafiću na zadarskoj Meladi brutalno pretukao 18-godišnju devojku. Tinejdžerku je tukao pesnicama i nogama gotovo pola sata. Nesrećnu devojku je udarao nogom u glavu dok je bespomoćno ležala na podu kafića.

Danas se javila i pretučena devojka.

"Eto našeg pravosuđa! Za ovog idiota nemam reči niti ću išta reći jer je stvarno suvišno da trošim reči na monstruma. Kriminalac običan, kao i vlasnici kafića. A vlasnici kafića su pobegli i nisu se ni udostojili da se pojave na sudu, a zašto? - Istina boli. Toliko o tome", kazala je Zadranka, prenosi RTL.

"Nema potrebe da ne imenujem pomagača jer ga je ionako javnost prozvala i javno obeležila", dodaje ona.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji