POTRESNO! Deda pokojnog Lazara (14) otkrio zašto mu je SUMNJIVA njegova smrt: “Video sam unuka mrtvog”

Telo malog Lazara iz Šarlinovačkog jezera juče su izvukli ronioci Žandarmerije

Deda pokojnog Lazara Aćimovića (14) iz sela Lipe kod Smedereva koji se utopio u Šarlinačkom jezeru kaže da je bio prisutan kad je telo njegovog unuka izvučeno iz vode.

– Video sam ga mrtvog. Jedna ruka mu je bila iznad glave, a druga uz telo, i to mi je sumnjivo. Utopljeniku bi obe ruke bile ili iznad glave ili u predelu grudi – kaže deda i ističe da će se boriti da sazna šta se zapravo dogodilo.

– Lazarev otac je išao na prepoznavanje tela i bilo mu je veoma teško, a priče koje kruže da su njih dvojica bila u lošim odnosima zaista nisu tačne – tvrdi očajni čovek.

Podsetimo, telo dečaka iz Šarlinovačkog jezera juče su izvukli ronioci Žandarmerije.

Mirjana Aćimović, majka Lazara Aćimovića (14) iz sela Lipa kod Smedereva, u potresnoj ispovesti kaže da je cela porodica van sebe nakon saznanja da se njihov mezimac utopio u Šarlinačkom jezeru. Nesrećna majka navodi da je Lazar u petak posle škole, oko 14 sati, krenuo kod babe i dede kako bi ih posetio za slavu.

– Trebalo je da čeka sestru, ali je ipak odlučio da ide sam. Tada sam pozvala svog brata i rekla mu da je krenuo kod njih i da ga čeka na pola puta biciklom. Međutim, pozvao me je brat i rekao da ga nema, a kako je odavno bio otišao, zabrinuli smo se – kaže potresena majka i dodaje da su oko 18 sati krenuli u potragu za Lazarom i da su tada prijavili nestanak policiji.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji