"TRČAO JE I SAMO JE PAO" Kolega uzalud pokušavao da mu pomogne: U teretani na Novom Beogradu STUDENTA (24) IZDALO SRCE

"Odjednom mu je pozlilo i samo je pao, svi smo prvo pomislili da je epileptičar, opisuje vlasnik teretane na Novom Beogradu tragediju koja se dogodila juče oko 13 sati, kada je Stefan Zečević (24) iznenada preminuo na traci za trčanje.

Stefan, student Mašinskog fakulteta rodom iz Šapca, preminuo je u jednoj teretani smeštenoj preko puta Studenskog grada, u Ulici Arsenija Čarnojevića.

 

- Dečko je bio na traci, nije čak ni trčao, nego je više hodao i odjednom je samo pao između dve trake za trčanje. Svi smo pomislili da je epileptičar. U pomoć mu je prvi pritekao student Medicinskog fakulteta koji je vežbao na traci do njega i pokušao da ga reanimira dok nije došla Hitna pomoć - priča vlasnik teretane.

 

Mladića je najverovatnije izdalo srce, ali će obdukcija pokazati da li je tako, kaže on, i dodaje da je Zečević živeo u Studentskom gradu, a da je odskora počeo da dolazi u teretanu.

- Svi momci koji ovde treniraju su dobri momci, za 24 godine nikad nisam imao nijedan incident. Pored njega, ovde dolaze još desetorica mladića koji su iz Šapca, ali ga ne poznaju. Makar da znam koja mu je adresa u Šapcu, pa da odem do njegovih roditelja i da im izjavim saučešće - priča vlasnik.

  

Na snimku sigurnosnih kamera teretane jasno se vidi kako Žečević trči na traci, zatim usporava, hoda i staje, i na kraju, kada je opet krenuo da trči, samo je odjednom pao među dve trake za trčanje.

Ekipa Hitne pomoći nedugo zatim je došla i pokušala je reanimaciju, ali nisu, nažalost, nisu uspeli da ga spasu. Stefana su oko 17 sati izneli iz teretane, nakon čega je njegovo telo odneto na obdukciju da bi se tačno utvrdio uzrok smrti.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji