ZASTRAŠUJUĆE: Beograđanka 15 minuta ostavila bebu samu u automobilu. Prolaznici ostali zaprepašćeni!

JKP "Parking servis" podneo je prijavu Gradskom centru za socijalni rad zbog zanemarivanja deteta protiv majke

Majka Jelena M. je sinoć oko 19 sati ostavila šestomesečnu bebu u večernjim satima samu i bez ikakvog nadzora u automobilu. "Pauk" je odneo kola zbog nepropisnog parkiranja, a niko nije primetio da je dete unutra.

Drama je počela kada je Jelena M. u 18.56 parkirala svoj automobil u Ulici Visokog Stevana u Beogradu. Pravdala se da je htela da svrati do muža, a bebu je ostavila u automobilu da se ne smrzava.

"Parking servis" je u tom trenutku odneo automobil, a radnici nisu primetili bebu jer je bio mrak.

Zbog cele ove situacije JKP "Parking servis" podneo je prijavu Gradskom centru za socijalni rad zbog zanemarivanja detetaprotiv majke deteta.

Naime, radnici "Parking servisa" su u 18.55 časova u Ulici Visokog Stevana kod broja 23 primetili nepropisno parkirano vozilo registarskih oznaka.

Od trenutka kada je vozilo opaženo do trenutka kada je započeo sam postupak uklanjanja, koji takođe traje nekoliko minuta, prošlo je između 15 minuta i u tom periodu beba je ostavljena u vozilu bez roditeljskog nadzora.

- Bio je mrak, a iz vozila se nije čuo nikakav zvuk, šum, niti plač, koji bi ukazivao da se u njemu nalazi beba. Vozač dizalice je nakon utovara vozila, za koje je dobio nalog za prenošenje, krenuo ka placu "Parking servisa" za smeštaj nepropisno parkiranih vozila u Dunavskoj ulici. U trenutku kada je dizalica "pauk" ušla u Dunavsku ulicu, radnik je obavešten od strane dispečera da se u podignutom vozilu nalazi beba - navodi se u saopštenju JKP "Parking servisa".

 Ovaj podatak dispečer je dobio od zaposlenih u Korisničkom servisu, koji su primili poziv majke, koja je u parkiranom vozilu ostavila bebu.

Na tridesetak meatara od placa "Parking servisa" u Dunavskoj ulici, dizalicu je sustigao otac vičući da se u vozilu nalazi beba.

Radnici su, zajedno sa ocem, utvrdili da je beba dobro i procenili da je nebezbedno spuštati vozilo na ulici. Kada su otvorili automobil, beba je spavala.

- Postavlja se pitanje koliko je beba pre izvršenog opažaja bila sama, bez roditeljskog nadzora u vozilu. Shodno napred navedenom, JKP "Parking servis", je podneo prijavu Gradskom centru za socijalni rad zbog zanemarivanja deteta protiv majke deteta - navodi se u saopštenju.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji