DEVOJČICA ČEKALA DA POČNE BALET I UMALO POGINULA: Bahati vozač radnje auto delova je zamalo zgazio! Sve se desilo na pola metra od vrata plesne škole!

Pojedini vozači se baš bahato ponašaju, pogotovo ako se nalaze u automobilu koji je registrovan na frimu i nije njihovo lično vozilo.

Pogotovo loše zvuči kada voze putem kojim ne bi smeli da voze, na 30cm ispred vrata jednog diskotna i plesne škole, što je slučaj u ovoj situaciji.

Naime, naselje Braće Jerković na Voždovcu je poznato po divljoj vožnji i parkiranju. Možemo reći da saobraćaj po mnogim malim putićima nije regulisan. Imamo na umu da se ovde nalazi nekoliko igrališta, osnovna škola, pošta itd itd. 

Nama se javila majka jednog deteta. Ona svoju ćerku vodi u plesnu školu u ulici Borivoja Stevanovića. Naravno, kako ne bi zakasnili na predvidjeni početak časa, uvek dolazi nekoliko minuta ranije i čeka ispred plesne škole kako bi čas počeo. Međutim, prodavnica auto delova "Szakal Metal", koja se nalazi nekoliko lokala udaljena od plesne škole, očigledno misli kako je taj deo puta samo njen i svakodnevno više desetina puta prolazi nekoliko automobila na 30cm udaljenosti od vrata plesne škole, ali i diskonta u koji deca iz obližnje škole svakodnevno navraćaju. 

Naravno, kada bahati vozači prolaze, deca moraju da se sklanjaju okolo i da se dovijaju kako ne bi bila pregažena. Međutim, dete sugrađanke koja nam se javila ovim putem, nije na vreme opazila pikap automobil firme "Szakal Metal" i za samo nekoliko sekundi joj je majka spasila život. Sve se odvijalo munjevito, a bahati vozač jiz "Szakal Metal" je dobacio kroz otvoren prozor: "Što ne paziš kuda ti ide dete". 

Ovo je zaista prevršilo svaku meru!  Kao što možete da vidite na slici, taj put se nalazi pored nekoliko lokala, iza zgrade. Ne postoji nikakav prostor koji razdvaja zgradu od puta, uz sve to, na tom delu asfalta se skupljaju deca mlađa od SEDAM godina, a vrlo često prolaze i deca iz osnovne škole koja se nalazi na 20 metara od navedene zgrade. 

Šta treba da se desi? Bahati vozači vladaju Voždovcem. Jel treba neko dete da strada? 

Pozivamo nadležne organe da zatvore ovaj deo puta uz samu zgradu i da ga omoguće samo pešacima i deci. Ovo je plesna škola jedina u tom delu grada i mnogo dece uzrasta od 3-7 godina baš u njoj prave svoje prve korake. Ne postoji način da se kazni bahato ponašanje zaposlenih u prodavnici auto delova Szakal Metal. Deca su nam najvažnija. Oni svoju robu mogu da prenose rukama. Zar ne? Ne moraju baš da parkiraju ispred samog ulaza u svoju prodavnicu. Samo nemojte da dozvolimo da neko dete strada. Tada će biti kasno za bilo šta. 

Učinimo nešto kako bi regulisali saobraćaj u Medakoviću 3, jer tamo je, kako kaže naša sugrađanka, zaista katastrofalno stanje. Za izbore su mnogi svašta obećavali, ali da vidimo sada misle li na našu decu. Pozivamo nadležne u OPŠTINI VOŽDOVAC da za rolaz automobilima zatvore deo puta koji se vodi kao Borivoja Stevanovića 2a i 2b, jer zaista samo ga ta prodavnica auto delova i koristi. A ne bi smeli tim putem da idu! Zar ne?

 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji