MISTERIJA NA NOVOM BEOGRADU! Ljudi koji žive u ova 2 bloka PRVO SU ČULI ČUDAN ZVUK, A ONDA...NISU VEROVALI ŠTA JE

Građane pojedinih novobeogradskih blokova večeras je uplašio nesvakidašnji zvuk koji se mogao čuti, ali stanari nisu bili sigurni da li on dopire sa ulice ili iz vazduha.

"Da li je neko primetio malopre čudan zvuk koji je dolazio s neba, kao helikopter ili nesto slično? Dok je trajao taj zvuk, nasumično se pojavljivao dim zaredom na više lokacija među zgradama u Bloku 45 i iznad pumpe u Bloku 61, uz čudan miris", napisala je sugrađanka na Fejsbuku.

Mnogi su pomislili da se ponovo radi o nekim političkim prepucavanjima, još nekoj bakljadi sa vrha solitera, ali se ispostavilo da je objašnjenje mnogo jednostavnije.

Naime, kako je druga Novobeograđanka objasnila, a sve to dokomentovala fotografijom, reč je bilo o vozilima "Gradske čistoće" koja su išla ulicom i zaprašivala komarce po novobeogradskim blokovima.

Ne, nije greška, od ove godine stvarno zaprašivanje komaraca radi "Gradska čistoća", a ne Zavod za biocide kao što je to slučaj bio decenijama unazad.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji