BIZARNO UBISTVO U BEOGRADU! Nasmrt pretukao očuha ŠTAKOM

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana prema M.O. (44) osumnjičenom da je pre tri dana usmrtio očuha (81) u porodičnom stanu u Poenkarovoj ulici u Beogradu.

Sudija za prethodni postupak nakon saslusanja doneo je rešenje kojim je odredio je pritvor prema M.O. zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na predloženog svedoka, kao i zbog načina izvrsenja krivičnog dela, rekla je portparol suda Bojana Stanković.

Pritvor mu je određen i zbog krivičnog dela za koje se tereti - ubistvo a za koje je zaprećena kazna preko 10 godina zatvora, kao i jer je došlo do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Protiv ovog rešenja osumnjičeni i njegov branilac mogu izjaviti žalbu krivičnom vanraspravnom veću u roku od tri dana od prijema rešenja.

Mediji su ranije preneli da je M.O. najverovatnije u alkoholisanom stanju došao u stan na 8. spratu i započeo svađu sa 81-godišnjim V.B, a potom ga usmrtio udarcem štakom po glavi.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji