NEVEROVATNI DETALJI HORORA IZ ZEMUNA: Muž joj zamerio da loše kuva kafu, ona sebi prerezala vrat? Komšije nisu iznenađene

Slavica S. (46) iz zemunskog naselja Altina juče ujutru je, nakon kraće svađe sa suprugom, skalpelom sebi prerezala vrat. Ona je sa ranom, koja je ozbiljno krvarila, kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar, gde su joj lekari spasli život.

Do prave porodične drame došlo je oko pet sati ujutru u kući u Ulici Ugrinovački put.

Kako je ispričao Informerov izvor iz istrage, Slavica se sa suprugom posvađala oko potpuno banalne stvari.

"Muž, koji se spremao da krene na posao, Slavici je prebacio da nikada nije umela da mu skuva kafu kakvu je želeo. To je ženu iznerviralo i izbila je svađa. Nakon toga Slavica je iz kuhinje uzela skalpel i došla u dnevnu sobu. Pozvala je muža, a kad je on došao iz druge sobe, prerezala je sebi vrat", rekao je naš sagovornik.

Šokirani muž je odmah pozvao Hitnu pomoć i maramom Slavici vezao ranu.

"Lekari su veoma brzo stigli na mesto incidenta i odmah prevezli u bolnicu povređenu ženu, koja je bila u svesnom stanju. Rana je obilno krvarila, a utvrđeno je da sečivo srećom nije povredilo vratnu arteriju. Ona je odvedena u operacionu salu, gde su lekari uspeli da joj zaustave krvarenje i saniraju ranu", kazao je izvor.

Na pokušaj novinara da razgovaraju sa suprugom teško povređene Slavice, iz kuće u kojoj se odigrala drama pojavio muškarac koji se predstavio kao brat povređene žene, tvrdeći da je on policajac. Negirao je da je Slavica S. sama sebe povredila, već da je u pitanju nesrećni slučaj.

"Nije bilo nikakve svađe. Nije tačno da se Slavica posvađala sa mužem. Držala je nož, saplela se u kuhinji i pala. Tako se povredila. Ovo nije prvi put da izmišlja takve stvari", tvrdio je čovek koji se predstavio kao brat povređene Slavice.

Stanari okolnih kuća nisu bili raspoloženi da pričaju o komšijama i samo su rekli da ih ne čudi da se ovako nešto desilo.

"Svako ovde gleda svoja posla, ali niko od nas nije gluv. Ne mogu da kažem da se iz te kuće stalno čuje svađa, ali se dosta često čuje žučna prepirka. Tada se ori cela ulica. Strašno je ako je htela da se zakolje", rekao je komšija iz ulice.

Druga komšinica kaže da je Slavica bila sklona svađama sa komšijama i da je ne bi čudilo da je ona sama sebe slučajno povredila, a ne namerno.

"Kako da vam kažem, svašta se dešava u toj kući. Bolje da ne pričam šta smo sve videli i čuli", ispričala je ona.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji