ČOVEK JE ZAPEVAO ČOLINU PESMU U AUTOBUSU 48: Kako su putnici reagovali će vas oduševiti!

Beograđani su navikli na razne scene u gradskom prevozu, ali odavno nisu nasmejani izašli iz autobusa kao sada

Čovek koji je držao slušalice na ušima glasno je pevao pesmu “Jedna zima sa Kristinom” Zdravka Čolića. Umesto da ga stišaju ili da ga bar "popreko" pogledaju, putnici su mu se pridružili u pesmi, pa je autobus odjekivao refrenom “Dobra vam noć prijatelji”.

Ovakva scena zaista odavno nije viđena u beogradskim autobusima, kad bolje razmislimo, možda nije nikada!Ovaj neobični događaj zabeležila je Anja i podelila s nama putem Fejsbuk strane “Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva”.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji