Beograd

Beograd (266)

Dečak koji ima samo 14 meseci teško je povređen kada je pao sa drugog sprata u Zemun Polju i odmah je prevezen u Urgentni centar.

Pojedini mediji su preneli da je dete životno ugroženo i da se nalazi na reanimaciji, ali otac povređene bebe je demantovao da je dete u životnoj opasnosti.

- Dete je apsolutno dobro. Svesno je i komunikativno. Beba me je zagrlila kad me je videla u bolnici. Besan sam zbog natpisa po medijima jer dete je apsolutno dobro i stabilno - ljutito ističe otac dečaka.

Prema njegovim rečima, supruga i on su u trenutku kad se nesreća dogodila spavali, a nikome nije jasno kako je beba dopuzala do prozora i pala dole.

Izvor koji je upoznat sa slučajem izjavio je da je dečak navodno pao s prozora koji je na drugom spratu porodične kuće u Zemun Polju.

Dečak je navodno hitno prevezen na reanimaciju u Urgentni centar.

Na fotografijama sa mesta nesreće vide se skrhani članovi porodice koji sede pred ulaznim vratima. Na jednoj od fotografija može se videti da se ispred ulaznih vrata nalazi dubak deteta koje je ispalo kroz prozor, prenosi Informer.

- Način na koji je on dobio taj presudan udarac, udarac nogom, to znači "udaram te da ne stajem , da te nema" - rekao je Milosav.

 

Roditelji Slobodana Vukića, mladića koji je preminuo na Božić 2016. godine od povreda zadobijenih dve nedelje ranije ispred kluba "Tilt" u Beogradu, kažu da im je teško kao prvog dana.

Današnje suđenje Milovanu Tadiću, optuženom da je Slobodanu naneo povrede od kojih je preminuo, odloženo je jer nije završeno veštačenje koje se radi u Zavodu za sudsku medicinu u Nišu.

Ročištu su prisustovali Slobodanovi roditelji Milosav i Mirjana Vukić.

Nakon ročišta u Palati pravde Milosav je rekao da im je teško, da je svaki dan težak kao prvi dan. 

Dodaju da su dobili unuka, ćerka im je dobila dete.

- Teško nam je sedeti iza njega u sudnici i biti svestan da on može sutra postati otac, a moj sin ne može - priča Mirjana.

Slobodanova majka osvrnula se i na tragičan događaj.

- On nije otišao ni u bioskop, pozorište, ni u biblioteku. Otišao je u klub gde je bio gost kao i svako od njih. I da njega obezbeđenje, koje je trebalo njega da zaštiti na adekvatan način, da ga odstrani ako je pravio probleme... Nije na optuženom da procenjuje da li je njegov udarac smrtonostan ili nije. Otkud on to može znati, u tom momentu? - priča Mirjana.

- Način na koji je on dobio taj presudan udarac, udarac nogom, to znači "udaram te da ne stajem, da te nema" - nadovezao se Milosav.

Mirjana je rekla da je Slobodan te večeri u izlazak krenuo raspoložen.

- Kad je krenuo, bio je raspoložen, video je neko društvo. Dugo je radio, jedno tri dana je vezao da nije bio kod kuće, pa malo da se opusti. Na šta je to izašlo... - odmahuje tužno glavom Slobodanova majka.

Podsetimo, Milovan Tadić se tereti da je 23. decembra 2015. oko 3.30 ujutru, ispred kluba "Tilt" udario nogom u stomak Slobodana Vukića, koji je usled komplikacija preminuo dve nedelje kasnije.

Tadić je iznoseći svoju odbranu naveo da ga je odgurnuo nogom u predelu butine. Pregledanjem snimaka kamara koje su zabeležile tuču u sudnici je utvrđeno da je Tadić ipak šutnuo Vukića u stomak.

Devojka Lolita Z. stara 22 godine poginula je rano jutros na putu za Vrbovski, a sa njom je bio i njen brat (14) od tetke S. S.

Njeni prijatelji opraštaju se na društvenim mrežama emotivnim porukama.

"Zašto ti, zašto? Smejale smo se i plakale zajedno. Falićeš mi mnogo", napisala je njena drugarica na svom Instagram profilu.

Samo nekoliko sati pre nego što su poginuli u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu za naselje Vrbovski njih dvoje slavili su sa prijateljima. O tome svedoči poslednja fotografija koju je devojka objavila na svom Instagram profilu, na kojoj se vide flaše piva i komentar: “Pa da krenemo”.

Nekoliko sati kasnije, duboko iza ponoći, Lolita je sa svojim dečkom S. V. (32), drugaricom i četrnaestogodišnjim bratom od tetke krenula kolima, kojima je upravljao S. V, ka naselju Vrbovski gde je tinejdžer privremeno boravio sa porodicom.

Na skretanju za Vrbovski Lolita je, prema do sada poznatim informacijama, dečku tražila automobil da sama odveze brata do kuće, međutim nekoliko minuta kasnije, na oštroj krivini, sleteli su s puta pravo u kanal.

Lolitin dečko, zabrinut što se ne vraća i ne javlja na telefon prijavio je policiji da su nestali i policija je krenula u potragu. Potragu je znatno otežavala magla koja se noćas spustila u tom delu grada, a rano jutros, oko 4 sata, automobil je pronađen u kanalu.

Vatrogasci su, prema rečima meštana, dva sata vadili vozilo iz vode i iz olupine izvukli tela brata i sestre.

Ni Lolina majka i sestra, koje žive u Batajnici, kako se saznaje, nisu dobro. Tragedija ih je pogodila. Jedva pričaju i sa najbližima.

Sestra i brat od tetke Lola Zdravković (22) i Strahinja S. (14), koji su nastradali   na putu za Vrbovsko kraj Besnog Foka u Beogradu, najverovatnije će biti zajedno sahranjeni u Dobanovcima.

Ovu informaciju kazala je majka poginulog dečaka Danijela S., navodeći da još ne znaju kada će biti sahrana, jer su tela na obdukciji.

Kako je rekla, rezultati bi trebali da budu u ponedeljak po podne.

- Teško mi je, ne mogu ništa više da pričam, naročito o nesreći u kojoj sam izgubila dete - kazala je Danijela S. potresenim glasom.

Ni Lolina majka i sestra, koje žive u Batajnici, kako se saznaje, nisu dobro. Tragedija ih je pogodila. Jedva pričaju i sa najbližima.

Lola, iako starija šest godina, bila je veoma vezana za svog mlađeg rođaka. Objavljivala je i slike sa njim, sa zajedničkih druženja. Kako se priča, oboje su bili divna deca, veseli, nasmejani, puni života.

U petak uveče bili su zajedno na žurki sa još nekoliko prijatelja u stanu u Zemunu i pre ponoći su krenuli kući.

Sa njima su bili i Lolin dečko Slobodan Vuleta i jedna drugarica. Prvo je trebalo da odvezu Strahinju kući u Glogonj, gde mu se porodica iz Beograda privremeno preselila, ali izgleda da nisu pogodili odgovarajući put ili ih je navigacija usmerila drugim pravcem.

Kad su skrenuli za Vrbovsko, očigledno su shvatili da nisu na dobrom putu, pa su stali i tad su svi izašli iz automobila i šalili se dobro raspoloženi. Lola je onda rekla da ide sa bratom da se provoza automobilom, koji je inače bio Vuletin, a dečko i drugarica su ostali na putu. Kako je vreme prolazilo, a oni se nisu vraćali, niti javljali na telefon, krenuli su niz put da ih traže i pozvali su policiju.

Pronađeni su kasnije tokom noći u slupanom automobilu, koji je posle krivine sleteo u kanal pun vode.

Meštani Besnog Foka kažu da je u noći nesreće bila gusta magla, pa je moguće i da Lola, koja je vozila, nije dobro videla put. Kažu još i da se tu često dešavaju saobraćajne nezgode, jer je u pitanju "dupla" krivina, pa se vozači zalete na pravcu i ne odreaguju dobro.

 

Smrt Andrije Stanišića (20) iz iz aleksinačkog sela Koprivnica, koji se u nedelju utopio na Adi, zavila je u crno ovaj kraj. U njegovoj porodici tuga do neba, a majka tragično stradalog mladića Milica kaže da ga je rodila sa šesnaest godina.

- Spremali smo se da mu 21. avgusta poroslavimo dvadeseti rođendan, sad će majka tortu na grob da mu nosi. Jao, Bože, što mi uze jedinca - u pola glasa, kroz plač kaže očajna žena.

Dodaje da je njen sin otišao 11. juna u Beograd da radi kod njenog brata, svog ujaka.

- Hteo je da zaradi za džeparac, da kupi patike, garderobu, želeo je sve što i ostali mladi, trebao mu je novac da ostvari snove. Mnogo je želeo da postane poznat, igrao je fudbal, sanjao o profesionalnoj karijeri. Eto, jadan, postao je poznat na najgori način - priča Milica.

Objašnjava da ga je Saša, otac mladića, njen suprug, poslednji put video u subotu, pre kobne nedelje. Odneo mu je veš I čarape i bili su zajedno dva sata.

- U nedelju je trebalo da radi, ali je kazao da namerava da se odmori i da ide na Adu. Mislim da nije znao da pliva, nikada ga nisam video da pliva, ali je on govorio da zna - priseća se otac stradalog mladića.

Da se njihov sin utopio, saznali su od policije, koja ih je obavestila i o tome da je bio na pedalini i na tridesetak metara do obale, odlučili su da doplivaju. Andrija je odmah potonuo, a pored prijatelja koji su bili sa njim, pokušao je da ga spasi i vaterpolista Filip Filipović, ali sve je bilo uzalud.

Izlazak u grad i jedan noćni provod za Jovana Paunovića (17), srednjoškolca i sportistu iz Beograda bio je koban. Samo veče pošto je proslavio punoletstvo, pre pravog rođendana koji nije ni dočekao, sa školskim drugom otišao je tog 17. juna na popularan splav, na kom se tradicionalno organizuju žurke i gde je lako doći do jeftine droge.

Epilog je potresan - mladića je u zoru, u pratnji policije, na VMA prevezla Hitna pomoć, gde je, zbog ogromne količine ekstazija (MDMA) u krvi, kasnije tog dana - preminuo.

Tolike da je ličilo na trovanje ekstazijem, samoubistvo, ili kako porodica sumnja - ubistvo.

Nesrećni mladić sahranjen je juče na Novom groblju.

Majka Ana nije ni slutila da je njen jedinac, inače odličan đak i vrhunski odbojkaš, ikada i probao drogu. A doktori su joj tog jutra koje nikada neće zaboraviti, rekli da je u njegovoj krvi bila količina ekstazija pet puta veća od smrtonosne!

Bez oca je Jovan ostao pre četiri godine, pa je veliki oslonac ovoj porodici bio teča Nebojša Gujaničić.

"Bili smo vrlo bliski i Jovan mi nikada nije ni pomenuo drogu ni prokleti ekstazi - kaže Nebojša.

"Šokirala nas je informacija da je progutao toliko droge, pa sumnjamo da je to uradio svojevoljno. Od jutra kada je Jovan stigao na Odeljenje za toksikologiju VMA, otkrio sam mnogo toga o tim popularnim rejv žurkama, o LSD, MDMA, "ekserima", spidu, marihuani i što je najgore, da se do toga dolazi lagano. To je već duže popularna zabava mladih, a sve te otrove u klubovima prodaju deca, srednjoškolci, verovatno radeći za neke veće dilere koji se ne otkrivaju."

Kako Nebojša priča, Jovan je u provod krenuo sa 15.000 dinara, koje je dobio prethodne večeri na rođendanu, a u preuzetoj garderobi u bolnici nije bilo ni dinara, pa veruju da su mu dileri nudili raznovrsnu drogu dok mu nisu izvukli sav novac. Policiji je, kako kaže, ostavio podatke o devojci od koje su mladići kupili drogu kobne noći.

"Saznao sam da su Jovan i školski drugar te noći kupili po dva ekstazija za po 1.000 dinara, ali šta se desilo kasnije niko nije mogao da mi potvrdi - nastavlja naš sagovornik potresnu ispovest."

"Po "kockicama" koje sam sklopio, oko 2.15 Jovanu je pozlilo i momci iz obezbeđenja splava su ga izveli napolje, prekoputa lokala. Drug je "nestao" i od tri časa posle ponoći, Jovan je ostao sam na pločniku u najgorim mukama."

Kako kaže, saznao je i da su mu prolaznici ukazivali pomoć, da se tresao i izgledao kao da ima epileptični napad, ali ne može da poveruje da satima niko nije pozvao Hitnu pomoć, ili da je njima trebalo toliko vremena da dođu.

"Lekari dolaze i to pešice, u zoru, nešto posle šest ujutru Jovan je bio na VMA - prepričava Nebojša događaje kobne noći.

"Kada smo njegova majka Ana i ja stigli, ležao je na odeljenju intenzivne nege, u vidno lošem stanju, a dežurne doktorke su nam potvrdile najgore sumnje, da su nade da preživi - minimalne. I te večeri, u 21.15, pošto su mu svi organi otkazali, preminuo je. Nadam se da će zbog bezbednosti druge dece policija sprečiti da se ovakva tragedija ponovi."

Prava je misterija zašto je Jovanu pomoć ukazana tek ujutru, puna tri sata pošto je izveden sa splava jer mu je pozlilo - kaže Nebojša.

"Saznao sam da su policija i Hitna te noći zbog Jovana primili između pet i šest poziva, verovatno od raznih prolaznika koji su videli mladića u vrlo lošem stanju. Policija ga je oko 5.30, zbog stampeda dece koja izlaze sa splava, jedva locirala. Ležao je na travi, zgrčen, imao agresivne trzaje, a bio je svestan sve vreme do bolnice."

Iz Hitne pomoći nam je juče potvrđeno da je jedini registrovan poziv primljen od policije u 5.24, a da je ekipa na terenu bila 13 minuta kasnije.

Po rečima Tatjane Sekulić iz Višeg javnog tužilaštva, u toku je predistražni postupak o ovom slučaju, a dežurni tužilac naložio je obdukciju i toksikologiju. Nalazi, međutim, još nisu stigli, pa nema potvrde kolika je bila količina narkotika u krvi preminulog mladića i da li će biti pokrenuta istraga.

Stevan Đokić, bivši policajac i osnivač Centra za bezbednost, istrage i odbranu kaže da je drogu danas veoma lako nabaviti.

"U svakom kraju zna se ko je diler i on je lako dostupan. Tablete ekstazija se uglavnom prodaju na žurkama i one mogu da se nađu već od 400 ili 500 dinara. Marihuana može da se kupi na ulici i to čak i kao već smotani džoint ili da je kupac sam uvija. Često se cena kreće od par stotina dinara, pa naviše, u zavisnosti od kvaliteta. U preprodaji droge neretko učestvuju i maloletnici i po pravilu, oni dovode i nove kupce", objašnjava Đokić.

Na auto-putu Beograd-Novi Sad jutros je oko 8.30 sati na naplatnoj rampi kod Stare Pazove došlo do velikog lančanog sudara, a saobraćaj je i dalje obustavljen.

Stravična scena na mestu lančanog sudara gde je učestvovoalo između 30 i 50 vozila, a jedan automobil je skroz smrskan.

Kako saznajemo, svemu je prethodio udes dva vozila, ali je zbog magle i loših vremenskih uslova nastao nastao totalni karambol.

- Najpre su se sudarila dva automobila i saobraćaj je zbog toga bio usporen i bila je magla velika. Kamion slovenačkih tablica kretao se usporeno. Zatim je pod njega podleteo automobil zrenjaninskih tablica na koji je naleteo drugi kamion. Zatim su vozila krenula lančano da se sudaraju - rekao je izvor

To je potvrdio i jedan od učesnika ovog stravičnog lančanog sudara.

- Svemu je prethodio udes dva kamiona, pa je došlo do zastoja. Bila je magla i smanjena vidljivost i zbog toga je došlo do lančanog - rekao je jedan od učesnika lančanog sudara za Kurir.

Na terenu su i policija i Hitna pomoć, uviđaj je u toku, a počelo je i uklanjanje smrskanog automobila.

Milan Lovrić na današnji dan ubio suprugu Olgu U Novom Beogradu, a sedam dana kasnije jeziv zločin i u Rakovici

Ubistvo koje se dogodilo ispred Centra za socijalni rad u Novom Beogradu pre tačno pet godina izazvalo je šok javnosti, ali posle zločina koji se odigrao samo nedelju dana kasnije ispred Centra za socijali rad u Rakovici javnost je bila zgrožena. U prvom slučaju muž je kamenom na smrt pretukao suprugu naočigled njihovo troje dece, a u drugom suprug je zaklao ženu i zadavio njihovo dete. Obojica su kasnije presudila sebi - jedan se bacio pod voz, a drugi se ubio u zatvorskoj ćeliji.

Na današnji dan pre pet godina dogodila se tragedija kada je Milan Lovrić ubio suprugu Olgu ispred Centra za socijalni rad u Novom Beogradu, naočigled njihove dece.

Tog 5. jula 2017. godine, oko 15.20 sati, Olga je dovela trojicu sinova do centra kako bi se videli sa ocem. Milan Lovrić je tada kamenom izudarao ženu po glavi i usmrtio je. Posle jezivog ubistva pobegao je i ubio se skokom pod voz na Tošinom bunaru.

Milan Lovrić je tokom desetogodišnjeg braka sa Olgom maltretirao nju i decu, zbog čega je više puta privođen. Lovrić je ranije bio i osuđen na dvogodišnju zatvorsku kaznu zbog prebijanja najstarijeg sina, koji je dobio četvorku iz engleskog.

Milan i Olga su se venčali 2007. godine. Posle pet godina braka ona je počela da doživljava psihičko i fizičko zlostavljanje.

Lovrić, koji je tada imao 48 godina, posle ubistva 38-godišnje supruge, pobegao je, ali se ubrzo bacio pod voz u Tošinom bunaru.

"Psihijatrijsko veštačenje Lovrića, koje je rađeno u postupku zbog prebijanja sina, pokazalo je da pati od posttraumatskog sindroma pošto je devedesetih godins bio na ratištu", rekli su tada izvori iz istrage.

Posle tragedije Centar za socijalni rad bio je staratelj deci, ali je Olgina majka Ljiljana Antić posle 12 meseci borbe, na dan ćerkinog ubistva, dobila rešenje kojim je postala zakonski staratelj trojice dečaka.

Tačno sedam dana kasnije Marko Nikolić (43) je nožem ubio svoju suprugu Maju Đorđević (38), dok je četvorogodišnjeg sina Mihajla zadavio, ispred Centra za socijalni rad u Ulici Miška Krajnca u Rakovici u Beogradu.

Stravično ubistvo dogodilo se 12. jula 2017. godine, oko 15 sati, u vreme kada je Nikolić vraćao sina majci, nakon što je sa njim proveo dan.

Nikolić je, kako su mediji tada izveštavali, dečaka zadavio u automobilu na Banjičkom groblju, a njegovo telo, nakon što je stigao ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, bacio je u naručje bivše partnerke.

Nikolić je uhapšen neposredno pošto je nožem izbo i zaklao bivšu partnerku, sa kojom je imao sina i ranio dvoje zaposlenih u toj instituciji, koji su pokušali da joj pomognu. On je nepunih šest meseci kasnije, u decembru iste godine, prerezao sebi grkljan u ćeliji Centralnog zatvora u Beogradu.

Ubistvo se dogodilo naočigled mnogobrojnih očevidaca, a stravičnom zločinu prethodila je brakorazvodna parnica i spor oko roditeljskog prava između Nikolića i Đorđevićeve.

Zanimljivo je da je Nikolić jedno vreme delio ćeliju sa Zoranom Marjanovićem, optuženom da je usmrtio svoju suprugu, inače pevačicu Granda, Jelenu Marjanović na nasipu u Borči.

Marko Nikolić, koji je u Centru za socijalni rad u Rakovici ubio ženu i dete, prerezao je sebi karotidu u zatvorskoj ćeliji krahem decembra iste godine. On je sebi prerezao grkljan razbijenim ogledalom. Zatvorski čuvari su čuli lomljavu posle koje su upali u ćeliju i zatekli krvavu scenu. Nikolić je odmah prebačen u Urgentni centar i bio je kritično, a preminuo je 31. decembra oko 22 sata.

Mladićevo telo izvučeno je sinoć iz jezera nakon višečasovne potrage

Aleksinčanin Andrija Stanišić (19) poginuo je juče na Adi Ciganliji nakon što je skočio sa pedaline u jezero i nije izronio. 

Mladić je u Beograd došao kod rođaka kako bi radio preko leta u njegovoj firmi, a juče je želeo da odmori malo, pa je otišao na Adu sa prijateljima. Nažalost, kako priča njegov otac Saša Stanišić nije znao da pliva.

-  Otišao je 11. jula kod ujaka u Beograd, on tamo ima firmu. Ovo mu je prvi put da ode, tek je počeo da radi. Ja sam dan pre toga bio u poseti kod njega u subotu, odneo sam mu neke stvari i videli smo se na dva sata. On je trebalo da radi u nedelju, ali je hteo da odmori, rekao je da će ići na Adu. Nije znao da pliva, govorio je da zna, ali ja ga nikada nisam video kako pliva, otprilike kako sam čuo vozili su se pedalinom, tridesetak metara od obale skočili da plivaju do kopna - priča očajan otac i nastavlja:

24sedam

- Javila mi je policija na Čukarici, ne znam da li je uopšte zaplivao, naglo je propao, zaronio i nije mogao da izroni, pokušali su da ga spasu, i Filip Filipović, vaterpolista čuo sam, ali mi stvarno nije jasno da na tako malom rastojanju nisu uspeli da ga izvuku.

Andrija (19) je bio jedinac, a 21. avgusta trebalo je da napuni 20 godina.

- 11. jula sam ga zadnji put videla, što ne odoh sa mužem juče, da ga poslednji put vidim, nego Saša ode sam. Kod mog brata je otišao, da radi da zaradi. Jao, jedinac, rodila sam ga u šesnaest godina, jao zašto mi ga Bog uze, 21. avgusta je trebalo da napuni 20 godina, da mu majka pravi tortu, a sad ću na groblje da je nosim. Bio je dobar, neiskvaren, ni žene ni deteta, ništa neće ostati za njim, od ovoga se nikada neću oporaviti, jao sine....Bio je ambiciozan, želeo je da postane poznat, igrao je fudbal - priča majka Milica Dimitrijević.

Mladić se radovao što ide u Beograd, a na autobus ga je ispratio deda koji ne prestaje da plače.

- Ja sam ga ispratio na autobus, jedanaestog u jedanaest sati, pozdravili smo se, bio je srećan, tad sam ga video i više ne. Mnogo mi je teško, imam tri unuka, svi su mi mili, ali njega nema. Duša me boli, ne mogu da prestanem da plačem, roditelji padaju u nesvest, hitna pomoć dolazi neprestano. Ja nisam bio kući, kad sam naišao, kada su mi rekli pao sam na ulici, od tada suze ne staju, kad bude sahrana ne znam šta ćemo i kako ćemo - priča neutešan deka Slobodan.

Podsetimo, prijatelji mladića alarmirali su spasioce oko 17 časova koji su odmah krenuli u pretragu jezera, a pridružili su im se i ljudi sa obale, kao i proslavljeni srpski vaterpolista Filip Filipović koji se zatekao na Adi.

Nažalost, nisu uspeli da ga nađu do momenta kada su ronioci stigli i počeli da pretražuju jezero.

Beživotno telo mladića izvučeno je oko 20 časova.

Viešegodišnja medijska manipulcija, preko televizija sa nacionalnom frekvencijom i režimskih tabloida, o tome da je “pitanje dana” kada će biti rasvetljeno ko je i kako 2. aprila 2016. godine “neutvrđenim predmetom”  u kanalu Crvenka kod Borče ubio poznatu pevačicu Jelenu Marjanović, očigledno je postigla rezultat, kako tvrdi izvor Glasa javnosti upućen u rad beogradske policije, jer više nema nikakve nade da će krunskji dokaz, sredstvo izvršenja zločina, izaći na videlo i da je jasno da je nepovratno uništeno!

Gotovo svakodnevno, nedeljama, mesecima i godinama, mediji su nas zatrpavali  podacima o nekakvom blatu sa odeće optuženog supruga Zorana Marjanovića, pa njenoj krvi u “mercedesu”, analizama baznih stanica mobilnih operatera, novim izjavama navodnih tajanstvenih svedoka, a neki od njih su čak privatnim avionima dovoženi u specijalne tv emisije, napisano je i nekoliko knjiga… 

- Sve je to može biti ali ne mora da znači jer su iskusni operativci beogradske policije odlično znali kako je vreme prolazilo da bez “krvave šipke pronađene u dvorištu komšije”, o kojoj su međusobno šapatom pričali, ovaj slučaj nikada neće dobiti pravosnažni epilog. Bilo je i tragova o licu iz policije koje je pomoglo da taj krunski dokaz zauvek nestane, spominjane su i cifre koliko je to plaćeno, ali sada je definitivno kasno da se to sazna u ovom realnom vremenu. Jedina nada je da neki od urednika medija naknadno prizna ko je rukovodio ovom manipulacijom, od koga je dobijao instrukcije, ali ni tada neće biti krunskog materijalnog dokaza o učinjenom zločinu, - izričit je izvor Glasa javnosti  koji dobro poznaje rad beogradske policije.

Posećanja radi, inspektor beogradske policije Todor Došen, koji je radio na rasvetljavanju ubistva pevačice Jelene Marjanović je u istoj toj godini iznenada  suspendovan jer mu je u tužilaštvu podneta prijava zbog krađe a on je ne javljajući se nadređenima otišao u Nemačku! Inače, Došen je poznat i kao inspektor koji je na  na 40-dnevnom pomenu ubijenoj pevačici priveo izvesnog Nikolu Marijokovića i odveo u zgradu Policijske uprave jer je on navodno uznemiravao porodicu Marjanović. Ni od tog medijski eksponiranog privođenja nije bilo ništa, sem slikanja za naslovne strane tabloida. Nakon ovih kratki vesti mediji su zaćutali o daljoj sudbini pomenutog inspektora, iako naš odlično upućeni izvor u rad   beogradske policije tvrdi da je se radi o osobi koja nesumnjivo zna najviše o ubistvu pevačice. Umesto svih odgovora o iznenadnoj suspenziji i nestanku inspektora koji je direktno radio na slučaju od prvih trenutaka zločina u Borči trajala je samo besomučna a jalova medijska manipulacija koja je izgleda uspela u zloj nameri da se ceo slučaj obesmisli i dugoročno ne rasvetli, pa ni počinilac ubistva primereno kazni.  

Strana 1 od 19

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji