Nenad iz Pančeva DOŽIVLJAVA čudo: Svakog Božića pojavi mu se ZNAK na čelu, ima objašnjenje za sve (FOTO)

Kako je otkrio to se dešava od kad je krstio druga

Tokom pravoslavnih praznika Nenadu Paunoviću (35) iz Pančeva se unazad deset godina na čelu pojavljuje krst. Kako je ispričao za Objektiv.rs isto se desilo i danas, na Božić.

Kako nam je otkrio to se dešava od kad je krstio druga.

– Nakon što me je pop pomazao od tad je počeo da mi se pojavljuje krst na čelu na svako Bogojavljanje, Božić, Vaskrs – kazao je za Objektiv.rs Nenad.

Naš sagovornik nam je objasnio da prvo počne da mu curi limfa i da se ista stvar desila i noćas.

– I danas mi curi limfa i do kraja dana napraviće se krasta na čelu u obliku krsta, kao i svake godine. Danas me celo telo boli i raspadam se ali tako bude svaki put i taj bol traje samo na dan praznika – istakao je Nenad.

Kako kaže, krasta u obliku krsta koja se formira, stoji mu na čelu oko šest, sedam dana. Kad mu se prvi put to desilo otišao je kod lekara.

– Lekari su konstatovali da nisam sam sebe sekao, da nema nikakvih fizičkih oštećenja, da to nisam sam sebi uradio. Takođe su videli da nisam ništa sam sebi mazao. Kad su uzeli da testiraju krastu videli su da u njoj nema crvenih krvnih zrnaca. Nakon toga su mi rekli da ja nisam slučaj za njih već za crkvu – ispričao nam je naš sagovornik.

Napomenuo nam je da je zatim potražio pomoć u crkvi i da je dobio odgovor da on nije “slučaj za njih” već da lekari nisu uspeli da otkriju prevaru.

Na pitanje šta misli da li je krasta u obliku krsta, koja mu se pojavljuje na čelu, dobar ili loš znak, kazao nam je da su mu objasnili da treba da posti i da se pričešćuje i da će to prestati da se dešava ako je znak od nečastivog.

– Svake godine postim i pričešćujem se i nije prestalo tako da mislim da to nije znak od nečastivog – ispričao je svoju zanimljivu priču za Objektiv.rs Nenad Paunović.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji