VLASNIK KAFIĆA U PROKUPLJU BLIZAK STRANCI SNS: Obezbeđenje izubijalo mladića bez razloga! ON SAD TRAZI PRAVDU, a dobija čudne pozive telefonom

Protiv tri lica, od kojih su dvojica iz Prokuplja, po nalogu Osnovnog tužilštva u Prokuplju, policija će podneti krivičnu prijavu za krivično delo nasilničko ponašanje, u redovnom postupku, jer su tukli mladića koji je bio gost u kafiću na bazenu u Žitorađi.

Slučaj se dogodio u petak na subotu, nešto posle ponoći, a 29-godišnji Marko Janićijević je zadobio povrede po glavi i telu. Kako kaže, tukli su ga bez ikakvog razloga. Dodaje da je reč o mladićima koji su obezbeđenje u ovom kafiću, iako nisu nosili mjice sa oznakom. Da se sve dogodilo, potvrđeno nam je i u Policijskoj upravi Prokuplje, a o samom događaju postoji i snimak, koji je prosleđen policiji.

- Policija je odmah preduzela sve mere iz svoje nadležnosti, obavila razgovor sa mladićem i svedocima i operatavnim radom identifikovala trojicu osumnjičenih muškaraca, starosti 31, 28 i 24 godine. O svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Prokuplju, po čijem nalogu će protiv trojice muškaraca biti podneta krivična prijava za krivično delo nasilničko ponašanje, u redovnom postupku - saopšteno nam je u policiji.

Povrđeni Marko tvrdi da su ga tukli bez ikakvog razloga, a njegov otac Saša da neće odustati dok se ne sazna istina, te da je vaj kafić sumnjivo mesto, blisko SNS vlasti i lokalnim funkcionerima u kojem su tuče svakodnevne.

- Bio je pun kafić, uživo muzika. U jednom trenutku D.S., za kojeg znam da je radnik obezbeđenja, u kafiću mi je prišao i počeo da me udara. Bilo je to nešto posle ponoći. Udario me je u glavu i ja sam pao, pa je dotrčao njegov brat Ž.S. i obojica su nstavili da me udaraju, a zatim izvukli iz kafića. Molio sam ih da me puste. Nisu prestali da me udaraju i tada je došao i treći radnik obezbeđenja S.S. i nastavili su da me biju - priča Marko dok pokazuje modrice po licu i telu.

Tvrdi da ih nije provocirao i da uopšte ne zna zašto su ga napali. Kada su ga izvukli van ograde bazena, konačno su ga pustili i on je tada pozvao policiju. Dok je policija došla, napadači su otišli iz kafića.

Njegov otac Saša Janićijević dodaje da je slučaj prijavio i nadležnim inspekcijama jer postoji sumnja da mladići koji se predstavljaju kao obezbeđenje nisu prijavljeni da rade u ovom kafiću.

- Želimo da saznamo istinu, ne samo zbog mog sina, već i zbog ostalih mladih ljudi kojima može da se dogodi isto, ili čak, ne daj bože, i gore. U tom kafiću se stalno dešavaju tuče, a ako treba, ići ću i u nadležno ministarstvo - rešen je Saša Janićijević.

Dodaje da ga čitavog jutra zovu "prijatelji" napadača i mole da povuku prijavu i da odustanu od gonjenja, ali nikakav pritisak ga neće sprečiti da istera pravdu.

Pomenuti lokal se vezuje za lokalne visoke funkcionere SNS, a otvoren je pre dve godine, u isto vreme kada i bazen. Svečanom otvaranju ovog kompleksa, koji je napravljen na mestu izmeštenog stadiona zbog bazena, prisustvovali su svi lokalni zvaničnici, a sam bazen je osveštao sveštenik iz Žitorađe, o čemu smo ranije pisali.

Od otvaranja do danas za njega se vezuje niz skandala, a po Žitorađi kruže razne priče, od toga da ne plaćaju struju, da nemaju leglan priključak na vodovodnu mrežu, kao i da su tuče u tom kafiću koji je u okviru kompleksa svakodnevne.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji