Prostački, na RTS način: Nastup koji je zgrozio svakog poštenog čoveka

Radio-televizija Srbije (RTS), Javni servis u službi građana, predviđen da informiše svoje gledaoce, sve više šokira javnost emitovanjem različitih neprimerenih sadržaja.

Na RTS-u, u popularnoj emisiji „Šarenica“ gostovao je Goci bend, koji je promovisao pesmu čije su reči neprimerene Javnom servisu i jutarnjem programu.

Mnogi su bili iznenađeni sadržajem koji se emituje, te ih je šokirala ova izvedba pesme Goci benda u jednoj od najgledanijih emsija.

Društvenim mrežama počeo je da kruži video snimak u kojem se čuje refren i sporni tekst pesme ovog sastava, izveden u emisiji.

"Oženiću Švabicu, bogata je baba. Kada umre da penziju nasledi baraba", pevao je Goci bend refren svoje pesme.

Iznenađeni gledaoci zapitali su se kojim putem ide Radio-televizija Srbije i šta se još može očekivati, kada je njihov program u pitanju, ako se u popularnoj emisiji u jutarnjem programu promovišu ovakvi sadržaji, te su osudili RTS zbog poruka koje šalje gledaocima.

"Kulturno - umetnički program RTS-a", stoji u jednom tvitu, uz video snimak emisije.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji