NADREALNE SCENE U SRBIJI: Sveštenici probijaju blokadu poljoprivrednika kako bi stigla na liturgiju ispred HRAMA SVETOG SAVE protivnika održavanja LBGT PARADE PONOSA! (Video)

U Srbiji smo sigurno navikli na nadrealne scene koje su nas zadesile poslednjih 30 godina, ali dalje od ovoga nikad nećemo moći da odemo. Zar ne? 

Poslednjih dana se širom Srbije održavaju blokade puteva od strane poljoprivrednika. Traktori se mogu videti svuda, ali ne i na nacionalnim televizijskim kanalima. 

Medjutim, danas je u Beogradu održana velika liturgija protivnika LGBT parade Ponosa koja treba da se odrzi u Beogradu. U isto vreme, poljoprivrednici, oni od kojih živimo, blokirali su izlaze iz Pančeva.

Na ovom snimku možete videti sveštenike koji probijaju blokadu, kako bi stigli na liturgiju ispred HRAMA SVETOG SAVE protiv gej parade.

I to je tako, u Srbiji, proteklih 30 godina, zar ne? Ne može nas više ništa iznenaditi. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji