SKANDAL NA SAJMU VINA: Pripiti Vučić šikanirao savetnicu i otimao joj čašu VIDEO

U Beogradu je održan sajam "Vinska vizija Otvorenog Balkana", a domaćin liderima Albanije, Severne Makedonije i Crne Gore bio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji nije krio koliko voli vino.

 

Naime, gledaoci su na pojedinim televizijama mogli da gledaju duže od sat vremena Vučićevo degustiranje vina, a predsednik se i sam pohvalio kako može „mnogo da popije“.

 

„Nemoj više, brojali su mi ljudi, više od 100 čaša sam popio, to što meni nije ništa, to je druga stvar, ja dolazim opet u subotu“, hvalio se predsednik Srbije u televizijskom prenosu.

 

U jednom trenutku, vidno veselom i priritom predsedniku Vučiću, savetnica za medije Suzana Vasiljević pokušala je da uzme čašu, ali ju je on oteo natrag i nastavio da ispija.

 

"Samo ja da probam", rekla je Suzana Vasiljević, koja je nakon gutljaja krenula da vraća Vučićevu čašu na štand, ali je on bio izričit: "Ne, ne, ne..." i uzeo natrag čašu vina od čoveka sa štanda.

 

"Ona se boji da sam pio previše, to je u redu", rekao je predsednik Srbije kada je uzeo svoju čašu, a na šta se nadovezala Suzana Vasiljević uz komentar da "nije uplašena, već da ga albanski premijer čeka".

 

Vasiljević je dalje u jednom trenutku pokušala da predsednika uhvati za ruku, ali se on izmakao i jednim pogledom joj pokazao da je vreme da odustane i skloni se od njega, što je ona na kraju i učinila.

 

Na ovom vinskom sajmu su u prenosu uživo ljudi mogli da vide i srpskog tenisera Novaka Đokovića i predsednikovog sina Danila Vučića.

 

"Sine oćeš ti da probaš umesto tate? Tata će posle tebe, sin pije zajedno sa mnom", rekao je Vučić sinu Danilu.

 

Predsednik se onda u nekom trenutku pohvalio i kako njegov sin ume da "služi vino, te da radi u jednoj vinoteci".

 

"Trebalo je ovde i moj sin da vam pomaže, ali izgleda da se ulenjio danas, što ne pomažeš", pitao je Vučić Danila, a onda nastavio:

 

"Ponudi gosta, posluži vino, dajte čaše, posluži vino... On radi u toj vinoteci, to je jedna dobra vinoteka, moj sin ume i da služi i sve... Vidiš kako zna dokle da sipa."

 

Gosti su obišli i štand Novaka Đokovića na Sajmu.

 

"Evo ga Novak, dajte (Edija) Ramu, dajte Ramu", uzvikivao je Vučić, a nakon pozdravljanja sa srpskim teniserom Vučić je nastavio sa "evo sada će Edi".

 

Nakon vinskog sajma, predsednik Srbije Aleksandar Vučić priredio je večeru za goste samita u okviru inicijative Otvoreni Balkan.

 

Večeri su, kako se vidi na fotografijama koje je objavio Vučić, prisustvovali lideri Albanije, Severne Makedonije i Crne Gore,

Edi Rama, Dimitar Kovačevski i Dritan Abazović, šef turske diplomatije Mevlut Čavušoglu, predsedavajući Saveta ministara BiH Zoran Tegeltija i članovi Vlade Srbije u tehničkom mandatu na čelu sa premijerkom Anom Brnabić.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji