ZA SAT VREMENA IZGUBILI SVE ŠTO SU GODINAMA STICALI! Porodica Živanović sa bebom čekaće zimu na zgarištu ukoliko im ne pomognemo!

Tomislav Živanović iz Obrenovca u požaru, za sat vremena izgubio je kuću, u koju je sa porodicom godinama ulagao. Nesrećni čovek sa suprugom ima bebu staru svega godinu dana i roditelje, pomozimo im da zimu ne sačekaju na zgarištu

Kako je Živanović, za Informer objasnio, požar je izbio u petak na subotu oko ponoći, a krenuo je eksplozijom iz kotlarnice. 

 

- Sreća u nesreći je da sam veče pre toga suprugu i dete odvezao kod njenih, jer da su bili tu sumnjam da bi preživeli, beba sigurno ne bi - priča Živanović dok se priseća užasne noći. 

 

Prema njegovim rečima u noći između petka i subote probudila ga je eksplozija.

- Verujem da bi se i ja ugušio da nije bilo nje. Odmah sam osetio dim, ali dok sam izašao iz kuće plamen je već gutao sve pred sobom. Zvao sam vatrogasce i oni su ljudi brzo stigli, ali plamen je toliko bio veliki da je bilo nemoguće bilo šta uraditi - objašnjava naš sagovornik i dodaje da je sreća da niko nije nastradao. 

 

Kako je objasnio dok nisu kupili kuću bili su podstanari. 

 

- Kao mravi smo ulagali koliko smo mogli 11 godina. Sve je nestalo za sat vremena - ističe Tomisalv koji se bavi odgajivanjem pas

Prema njegovim rečima, supruga mu je na porodiljskom bolovanju, roditelji nezaposleni te nema načina da do zime obezbedi normalne uslove za život svojoj porodici. 

 

- Srećom imam prijatelje koji su odmah pritekli u pomoć, hvala im na tome. Svakome ću onako kako znam da se odužim. Međutim, mnogo je novca potrebno da bi mogli da se vratimo u kuću. Bukvalno opet idemo od nule - objašnjava Tomislav dok nam pokazuje fotografije na kojima se između ostalog vidi potpuno uništena spavaća soba i krevetac u kom je njegovo dete spavalo. 

 

Kako je naveo u pomoć su pritekli i njegove kolege koje će humanitarno održati izložbu pasa.

- Izložba pasa Rotvajlera biće održana u Kragujevcu 5.11. pod pokroviteljstvom svih odgajivača Rotvajlera i kinološkog saveza Srbije sav prihod od izložbe biće nam doniran za obnovu kuće - kaže Tomislav i koristi priliku da se zahvali. 

 

Novac možete uplatiti na njegov račun

 

PAYPAL Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

ili na dinarski račun supruge

 

Ivana Zivanoivc br 160-6000000981237-94

 

I na devizni raču majke

 

Andja Jerinic br RS35160600000084657478

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji