NA RAČUN KRVNE OSVETE: Izrešetao oca devojke koja mu je ubila sina!

Nikako nije mogao da oprosti njenoj porodici smrt svog sina. Naime, Nikola Šćepanović (55) iz Kraljeva, otac Nenada koga je pre dve godine ubila devojka Maja Milanović, ubio je iz osvete Majinog oca Zorana Milanovića (49). Ubistvo se dogodilo ispred kuće Milanovića, u kojoj je Zoran držao i kafanu. Nikola je u njega ispalio devet hitaca iz pištolja, a zatim otišao u policiju i predao se!



"Nikola je nekoliko puta prolazio kolima pored kuće, kao da je čekao da Zoran izađe. Kako sam čuo, Zoran je oko 15 sati izašao i seo za sto u bašti svoje kafane. Tada je naišao Nikola i pucao u njega", kaže jedan od komšija Milanovića.



Da podsetimo, pre dve godine Maja Milanović je, posle svađe s Nenadom u kafiću, otišla do njegove kuće i ušla mu u sobu. Pošto je često dolazila kod njega, znala je gde se nalazi pištolj, a kad je Nenad došao za njom, ona ga je ubila! 



Pravosnažnom presudom Maja je za Nenadovo ubistvo osuđena na devet godina zatvora. Šćepanovići su time bili veoma nezadovoljni, a Nikola je svojevremeno rekao da smatra da mu je „ovakvom presudom sin ponovo ubijen“.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji