KLINAC SE NOĆU DOPISIVAO SA SVOJOM NASTAVNICOM: Sanjao sam da si kraj mene...ovo neće zaboraviti dok je živa, kako je učenik muva!

Došlo neko novo vreme u kome deca nemaju nimalo skrupula da se dopisuju sa profesorima i profesorkama u "sitne sate", a potom da čitavu konverzaciju kače na društvene mreže

I do pre samo dvadeset godina učenici u školi nisu smeli ni da zucnu pored profesora, a kamoli da ih ismejavaju i šale se na njihov račun.

Sada je došlo neko novo vreme u kome deca nemaju nimalo skrupula da se dopisuju sa profesorima i profesorkama u "sitne sate", a potom da čitavu konverzaciju kače na društvene mreže.

 

Jedan od takvih primera je i učenik iz Vranja, koji na društvenoj mreži "Jutjub" koristi ime "Janko".

On je na svom kanalu okačio konverzaciju o kojoj će se još dugo pričati.

On se naime dopisivao sa svojom nastavnicom iz srpskog jezika.

Pri tom joj je slao stihove poznate narodnjačke pesme. No, ne lezi vraže! Nastavnica izgleda ne sluša narodnjake.

I onda počinje šou!

Prvo je bila u šoku, a potom...

- Sanjao sam da si kraj mene - je stih pesme čuvenog Đanija.

Ali nastavnica  se "upecala"

- Stefane, da li se šališ kad kažeš da si me sanjao? Šta lupetaš? - oštra je nastavnica.

Ali klinac ne odustaje!

Na kraju joj priznaje da ima mnogo problema, a nastavnica pokazuje svoju dobru, razumnu stranu, pa je spremna da sasluša i pomogne.

Da li je potom zažalio što joj je priredio ovu šalu? No, sve za humor i zabavu, zar ne?!

Na kraju je nastavnici objasnio o čemu se radi i izvinio se!

Reč je o "šali sa tekstovima", gde ljudima šaljete tekstove pesama, u nadi da ih ni neće prepoznati i da ćete ih zbuniti!

Pogledajte ovaj video:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji