ČUDO U OSTROGU: Dokaz da je živ bog i da su živi svetitelji

Prema rečima očevidaca, u manastiru Ostrog se pre nekoliko dana dogodio čudo! Naime, na steni iznad svetinje vernicima se ukazao lik Svetog Vailija Čudotvorca.

Vernici su lik sveca uočili nakon što su se poklonili njegovim moštima, 31. maja, a to su i pribeležili aparatima.

– Naši foto-aparati zabeležili su u steni iznad crkvice, u kojoj su mošti svetitelja, i sam lik svetitelja, koji se golim okom ne može videti. Na više aparata zabeleženo je za nas čudo pojave svetitelja, što smo shvatili kao znak Božjeg dara i svetiteljske milosti -priča Stefan Drobnjak iz Kraljeva, koji je više puta bio u manastiru.

Monaha iz Ostroga, kome su pokazali slike, ovo nije mnogo začudilo, jer, kako kaže, često se događa da se lik svetitelja prikaže vernicima na različitim mestima.

-To je dokaz da je živ Bog i da su živi svetitelji. I mi smo ovog puta tome svedočili-kaže monah.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji