POTRESNI GOVOR NA SAHRANI PREMINULE DEVOJČICE: Gde ste bili kad je bila gladna...

- Izgubila sam deo sebe i nadam se da će me tamo gore nasmejana dočekati. Ovde smo pre samo dve godine bile zajedno da sahranjujemo njenu majku, a sada sahranjujem svoju najbolju drugaricu, sve što sam imala na svetu - obratila se okupljenima Iskra R. drugarica Simone G. (17), devojke koja je 5. januara pronađena mrtva u svom stanu u Mirijevu.

Stotinak ljudi okupilo se na Starom groblju u Pančevu da isprati na večni počinak Simonu G. (17), koja je pronađena mrtva u svom stanu u Mirijevu. Pored nje pronađeno je i telo Aleksandra Milića (29). Obdukcija je pokazala da su oboje preminuli od predoziranja drogom.

 

- Zvala sam je dva dana pre nego što je umrla kako bih je upozorila, i nije me poslušala. Neke od vas koji ste došli ovde trebalo bi da bude sramota, znam da je iz poštovanja, ali gde ste bili kada je bila gladna - rekla je uplakana Iskra.

Nesrećnu devojku na večni počinak došao je da isprati veliki broj mladih, a krst je nosila upravo njena najbolja drugarica Iskra R.

Na sahranu je došla i Simonina sestra Damjana (30), koja se poslednjih nedelja nalazi u pritvoru jer, kako smo nezvanično saznali, u njenom stanu nađena određena količina droge. Ona je na groblje došla u pratnji policije.

- Ostavljena od svih - bilo je sve što je kroz suze mogla da izusti.

Na sahrani je i Simonin otac, tetka, kao i baba koja se zvanično vodila kao njen staratelj.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji