POLITIĆARKA ZVEZDA JUTJUBA: Zemljo, otvori se kakav blam!

Ko se još ne seća Slađane Zdravković (27), omladinke DS iz Niša, koja je pre godinu dana postala hit na internetu jer na proslavi nije umela da sroči stih posvećen pokojnom premijeru Zoranu Đinđiću, a onda i pala nasred bine? Ona za Kurir kaže da ju je javnost zbog tog gafa dočekala na nož, ali da je sada „sasvim okej”.

• Prošlo je godinu dana otkad ste se manje-više neslavno pojavili u medijima. Kako je bilo tih dana, a kako se osećate danas?- Istina je da sam se saplela i pala i da sam se užasno osećala zbog toga. Sada sam skroz, skroz okej... Svakom može da se desi.

• Je li to bila trema od javnog nastupa?

 

- Pa da. Tekst sam besprekorno znala danima ranije, ali publika, kamere... I zvanice su učinile svoje. Jednostavno, kao da je neko isekao to parče teksta iz mog sećanja... A onda sam se i okliznula. Sada mi je jasno da one štikle nisu bile najbolji izbor, a tada mi se učinilo da su užasno kul.

• Da li je bolelo kad ste pali?

 

- Manje-više... Više je bolela spoznaja da sam uprskala s tekstom, pa još i pala! Tada sam baš bila loše raspoložena. Još me je i javnost dočekala na nož. Srećom, život ide dalje.

• Šta ste pomislili u momentu kad ste shvatili da se ne sećate teksta?

 

- Oh, my god! Blam živi! Zemljo, otvori se.

• Da li vas ljudi prepoznaju na ulici?- Da, svi me živi zaustavljaju. I dan-danas.

• Šta vam kažu?- Hoće da se slikaju sa mnom, zanimljiva sam im. Kažem im - pa nisam ja Ceca, šta vam je?

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji