PROTESTNA ŠETNJA U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: Dogovoreno okupljanje! Ovako će narod upotpuniti proslavu nove godine, a ne Bajaga i Rasta!

U subotu se okupilo oko 70.000 ljudi na ulicama Beograda. Svi samo u jednom cilju - da se sruši režim Aleksandra Vučića.

Nepregledna kolona je krenula starom poznatom trasom, kao pre 20 i više godina. RTS je u 13 minutu svog dnevnika objavio informaciju o ovom protestu.

Narod je očigledno oduševljen ovim protestima. Imaju mogućnost, po prvi put posle šest godina, javno da izjave svoje nezadovoljstvo zbog politike koju vodi ova vlasti i načina života koji imaju u današnjem vremenu. 

Zbog toga se došlo na ideju da se PROTEST ODRŽI I U VEČERI NOVE GODINE, odnosno 31. decembra pred ponoć.

Protestna šetnja treba da se održi u inat proslavi koja se organizuje na nekoliko bina u gradu. 

Nastupaju Bajaga, Rasta i drugi izvođači koji su papreno plaćeni iz gradskog budžeta. Deca se leče SMS porukama, dok za proslavu nove godine i javnu rasvetu troši toliko novca.

Zato stoji otvoren poziv da se svi opet okupena kraju ove stare godine i krenu u protestnu šetnju beogradskim ulicama kako bi se srušio režim u narednoj. Onako kako završite staru godinu, tako ćete početi i novu narednu, stara je poslovica.

Ako narod krene u protestnu šetnju i na taj način potpuno uništi koncept novogodišnje noći organizovane od strane Gorana Vesića, pokazaće da niko u Srbiji više nije na prodaju i da će uništiti veče posvećeno bugarskim gostima. Goran Vesić ne može i ne sme da organizuje novogodišnju noć u Beogradu. To može samo narod. 

Neko će na fejsbuku naknadno objaviti vreme i mesto početka šetnje. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji