JA VAS ŠTITIM, 3 DANA SAM MEĐ 4 ZIDA, A VI ŠETATE PO LEPOM VREMENU: Status Srbina gađa u metu (FOTO)

Srbija se od nedelje naveče nalazi u vanrednom stanju kako bi sprečila širenje konoravirusa među građanima i tako sprečila oboljevanje nacije. Vanredno stanje je uvedeno najviše zbog stariji ljudi koji su najviše pogođeni ovim virusom. Zamoljeni su da ostaju u svojim domovima, da ne izlaze napolje, ne idu po prodavnicama i poštama. 

Međutim, sudeći po slikama sa ulica, naši najstariji građani ne mogu da se smire pa izlaze napolje, šetkaju se po parkovima, idu u nabavku, a u redovima u pošti uredno se "guraju". 

Jedan tviteraš, besan na njih što ne slušaju naredbe vlasti i molbe mlađih koji se pridržavaju svih pravila vanrednog stanja, imao je poruku za njih. 

U celosti prenosimo njegov tvit:

Treći dan u izolaciji, nisam rizična grupa, nisam imao kontakta sa zaraženitm, nisam došao iz inostranstva, ne osećam simptome. Ali reših da pomognem u borbi i ostanem kod kuće. Izašao jednom, do prodavnice koja je preko puta. I to pažljivo, brzo. Kad tamo... oni... deca, penzioneri... ovi čije škole ne rade... Ovi zbog kojih se brinemo ovih dana... tu smo da ih štitimo... Niko od mog društva ne izlazi. Štite svoje, ali kako kad oni ne brinu o sebi. Ko je tu dete, a ko najgori od sve dece?!

Evropa je prazna, baš su miševi, a? E moji vi...i tako dok vas ja štitim, vi šetajte! Lepo je vreme!

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji