LJUBICA JE SLUČAJNU PROLAZNICU KRSTILA POD OSTROGOM: Nakon samo jedne slike, cela priča dobila je neočekivan obrt!

Gospođa Ljubica Stefanović iz Bele Crkve uspešno je našla svoju kumicu Sofiju iz Niša, a nakon potrage na društvenoj mreži Facebook. Ljubica je avgusta prošle godine u manastiru Ostrog krstila malu Sofiju i od tog trenutka ostala je samo slika nakon krštenja.

U ovom manasrtiru je normalno da ljudi odaberu kumstvo sa nekim od posetioca svetinje Svetog Vasilija Ostroškog u Crnoj Gori, a neki od njih se više nikada ne vide. To se u ovom slučaju nije dogodilo.ž

- Stalo mi je da u ovim teškim vremenima čujem da li su porodica i Sofija dobro. Zato sam objavila na Facebook-u sliku i dala kontakt. Prvo se niko nije javljao, a onda se ispostavilo da je od tih mnogobrojnih žena koje su delile tu objavu, jedna od njih ima dete koje sa Sofijom ide u razred. Tako da smo se čule i sad sam nekako spokojna - rekla nam je gospođa Ljubica.

Ona kaže da su prošle godine išli na more i u povratku na Ostrog da krste unuka.

- Ja sam našla kumu za mog unuka, a mama od Sofije je mene zamolila što sam ja rado prihvatila i to se tako desilo. Sofija je bila sa mamom i bakom. Ostala je ta slika gde su Sofijini mama i baka kao i moj unuk i suprug. Ja sam tada ukucala telefon, ali nešto je ispalo da nisam mogla da ga nađem u telefonu. Zato sam objavila na društvenoj mreži da tražim kumove što je uspelo tako da je sada sve u redu - priča nam Stefanovićeva.

Ovo duplo krštenje se zbilo u manastiru 15. avgusta 2019. godine.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji