SUPRUGA NEBOJŠE ŠAJKIĆA KOJI JE PREMINUO OD KORONE: Mislili smo da će se izvući, a sahranili smo ga na Uskrs

Biznismen Nebojša Šajkic (49) preminuo je od koronavirusa, a supruga Mina Šajkić za Kurir je ispričala kako je mesec dana trajala bitka za njegov život, koja je, nažalost, izgubljena na Veliki petak.

- Moj muž Nebojša, koji je bio poznat i kao Šajke, 1. marta je došao iz Budve u Ćupriju. Slavili smo rođendan sinu u igraonici. Naši prijatelji i njihova deca nisu zaraženi nakon toga do današnjeg dana. Nebojša je 18. marta imao prve simptome, odmah se javio lekaru, kao i još dve osobe sa kojima je komunicirao - vozač iz Švajcarske i prijatelj, za koje se, takođe, ispostavilo da su zaraženi - rekla je Mina.

Ona je navela da je nakon lečenja u bolnici u Ćupriji, prebačen je u Klinički centar "Kragujevac".

- Bio je na respiratoru, svi smo mislili da će se izvući. Njegov vedar duh nikada nije posustajao. Umro je u KC "Kragujevac" 17. aprila, a na Uskrs je sahranjen - kazala je Mina, Šajkićeva druga supruga s kojom ima dvoje dece i uplakana dodala: -Nebojša je bio veliki čovek, prijatelj, muž i otac.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji