OVO NIKO NIJE HTEO DA OBJAVI! Poznato je kako se vladika Stefan zarazio KORONOM, pažljivo pročitajte!

Vikar patrijarha Irineja, vladika Stefan, pozitivan na korona virus.

Ova informacija imala je i mnoštvo komentara na mrežama, mahom negativnih, a jedan od njih je bio "pa vi posle ližite istu kašičicu"

Stoga, jedan čovek odlučio je da ga odbrani. 

Objasnio je kako je došlo do toga da se vladika Stefan zarazi koronom, a veze nema sa nepoštovanjem pravila, tvrdi on. 

- Strašno mi je što skoro niko ne vrednuje činjenicu da je vladika Stefan Šarić od prvog do poslednjeg dana, neumorno, po 12 sati dnevno, išao sa volonterima i nosio humanitarnu pomoć, teglio kese s brašnom, tetrapake mleka i kartone ulja, posećivao babe itd... radio milion stvari koje većina nas ne radi, uključujući prvog mene. To medijski niko nije ispratio niti pisao o tome. Nije uopšte zanimljivo. Ja prvi uopšte nisam ni znao da SPC daje neku pomoć, bilo kome - napisano je na mrežama. 

- Čim je dobio prve simptome otišao je u bolnicu, testirao se, nije se krio, zaražavao druge, i sad je tamo i u teškoj je situaciji. Ukratko, ponašao se najodgovornije moguće, bio volonter i odgovorni građanin, ali ipak virus ne bira.

- Da smo u Engleskoj ili Americi, on bi bio heroj, pripadnik elite i više klase koji se bacio u borbu, svi bi rekli kako njihovi popovi hrabro stradaju sa narodom, ne boje se, a naši se vozaju u džipovima. Ovako pošto je Srbin, po nesreći još i iz Republike Srpske, te povrh svega ipak se radi o SPC, a mi smo kolektivno žrtve samoprezira, on je u našim medijima samo "saradnik Patrijarha koji je možda zarazio još neke."

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji