Korisnici Fejsbuka vređali oglas pekare, ali ona in nije ostala dužna

Jedna od pekara u Zemunu postavila je oglas na svojoj facebook stranici da traži radnike i napisala šta je u opisu posla i koji su uslovi. Međutim mnogima se ti uslovi nisu svideli.

U pitanju je buregdžinica u Zemunu koja traži radnike zainteresovane za posao u istoj, međutim umesto da se javljaju zainteresovani, usledili su neki jako ne primerni komentari od strane koristina Facebooka. A oglas ide ovako:

“Prodaja bureka/pita, rad na fiskalnoj kasi, priprema, usluživanje mušterija, održavanje higijene”, stoji u opisu posla koji očekuje budućeg radnika.

Od znanja i veština preferiraju ljubaznost, snalažljivost i komunikaciju sa mušterijama, dok radno iskustvo u buregdžinici nije odlučujući faktor pri zaposlenju”.

Nekima je ovo zvučala kao previše posla za samo jednu platu pa je usledio ovaka komentar:”Pet poslova za jednu platu, koja je sigurno odlična”,

Na šta pekara nije ostala dužna i ovim odgovorom uzvratila:”Potpuno se slažemo da je daleko lakše sedeti za računarom i komentarisati postove na Facebooku”.

Pa sad, šta nam je više potrebnije, pametovanje  ili posao, možda plata nije sjajna ali ipak je bolja od sedenja kod kuće, zar ne?

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji