SKANDALOZNO KARLEUŠA NAŠEM POZNATOM POLITIČARu: Dobro je što umireš od raka!

Pevačica prokomentarisala izjavu lidera SRS da se i dalje raduje ubisvu Zorana Đinđića, koga je nazvao izdajnikom i tamnom stranom srpske istorije

Pevačica Jelena Karleuša komentarisala je izjavu predsednik SRS da je i dalje ponosan što se radovao ubistvu srpskog premijera Zorana Đinđića, koji je ubijen 12. marta 2003 godine.

Karleuša je napisala da bi na njegovu izjavu samo dodala da je dobro što on umire od raka.

"On je ponovio da je dobro što su ubili Đinđića. Na to samo treba dodati da je dobro što ON umire od raka", izjavila je pevačica. 

"Kada je ubijen Đinđić radovao sam se i bio ponosan na to, jer je tako srpski narod oslobođen mafijaša i izdajnika. Zašto bih se sada zbog toga kajao", izjavio je lider SRS.

Podsetimo, lider SRS je na saslušanju u Haškom tribunalu još 2003 godine izjavio: "Ja sam se iskreno obradovao kada sam čuo da je Đinđić poginuo, da je mrtav. Ovde sam se obradovao jer je Đinđić veliki izdajnik svog naroda".

https://www.youtube.com/watch?v=PjABWPE0pMc

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji