TRAŽI BRATA BLIZANCA: Doktori su nam rekli da je umro 1991. u Beogradu, ali ja osećam da je živ!

Fejsbuk stranice preplavila je neobična životna priča mladića Murisa Demirovića iz Tuzle koji traži pomoć da pronađe brata blizanca. Njegov status za kratko vreme pregledalo je i podelilo hiljade ljudi

Prema njegovim rečima, on i brat su 1991. godine nakon rođenja prebačeni na lečenje u Beograd. Nekoliko dana kasnije bračnom paru Demirović iz bolnice su javili da je jedan od dečaka preminuo. Kako je naveo, nakon što su blizanci prebačeni u Beograd roditelji nikada nisu videli drugo dete, samo im je rečeno da dečak nije preživeo.Muris Demirović danas ima 24. godine i kaže kako oseća da mu je brat blizanac živ.

- Ja mislim da je moj brat živ. Osećam to u dubini duše – napisao je Muris i zamolio javnost da mu pomogne u potrazi.Pojasnio je da su brat i on rođeni u Tuzli, odakle su zbog problema sa disanjem prebačeni u Beograd, gde su bili smešteni u inkubatore u bolnici Majka i dete.

- Bio sam zaista slabiji od njega. Brat je bio teži od mene za 1 kg i imao je veće šanse da preživi, a desilo se to da je nakon nekoliko dana boravka u bolnici mojim roditeljima javljeno da im je jedan dečak preminuo, te da dođu po drugog – naveo je Muris i naglasio da su roditelji tom prilikom zahtevali da vide svoje drugo dete što im nije bilo omogućeno.

Muris navodi kako su im rekli da on više nije živ i bez ikakvog dokaza ih poslali kući.- Ništa im nisu dali na uvid, a za smrtni list su rekli da to ne postoji – tvrdi Muris i apeluje na sve koji imaju bilo kakvu informaciju da mu se jave, prenosi Faktor.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji