DULE I PRLE: Djuk iz Čikaga okačio na FB novu sliku druga iz mladosti! Evo patrijarha Porfirija sa dugom kosom 1977. u Čurugu FOTO

Na fotografiji sa dugom kosom, patrijarh je imao samo 16 godina 

Dušan iz Čikaga, poznatiji kao Duke of Chicago, presrećan je zbog izbora svog druga iz mladosti Prleta, a koga mi znamo kao vladiku Porfirija, za 46. srpskog patrijarha. 

On je u čast patrijarha Porfirija, čije je svetovno ime Prvoslav, objavio zajedničke fotografije iz mladosti, tačnije iz sedamdesetih godina prošlog veka, kad su njih dvojica bili samo Dule i Prle.

Na prvoj, patrijarh Porfirije ima kratku kosu, a na ovoj drugoj vidi se kako je patrijarh u mladim danima izgledao sa dugom kosom.

Dušan koji živi u Čikagu nije krio sreću zbog izbora školskog druga za patrijarha SPC... 

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji