DULE I PRLE: Djuk iz Čikaga okačio na FB novu sliku druga iz mladosti! Evo patrijarha Porfirija sa dugom kosom 1977. u Čurugu FOTO

Na fotografiji sa dugom kosom, patrijarh je imao samo 16 godina 

Dušan iz Čikaga, poznatiji kao Duke of Chicago, presrećan je zbog izbora svog druga iz mladosti Prleta, a koga mi znamo kao vladiku Porfirija, za 46. srpskog patrijarha. 

On je u čast patrijarha Porfirija, čije je svetovno ime Prvoslav, objavio zajedničke fotografije iz mladosti, tačnije iz sedamdesetih godina prošlog veka, kad su njih dvojica bili samo Dule i Prle.

Na prvoj, patrijarh Porfirije ima kratku kosu, a na ovoj drugoj vidi se kako je patrijarh u mladim danima izgledao sa dugom kosom.

Dušan koji živi u Čikagu nije krio sreću zbog izbora školskog druga za patrijarha SPC... 

Najnovije vesti iz Srbije i sveta - pogledajte još

MILJANA PRESTALA DA PIJE LEKOVE: Svaku noć sanjam BEBE koje sam ubila, ne mogu više! IDEM U PAKAO

_____________________________

Sigurno vas može zanimati:

Najzanimljivije vesti dana 1 STANISLAV (19) I ILIJA (21) OSUĐENI SU NA STRELJANJE: Braću čeka SMRTNA KAZNA zbog onoga što su uradili učiteljici

Najzanimljivije vesti dana 2UBIJENA POPULARNA PEVAČICA, RAFALOM NASRED ULICE? Čitav Balkan je u suzama zbog ove tragedije (VIDEO)

Najzanimljivije vesti dana 3FANOVI SKUPILI 25.000€ ZA LUNU I MARKA! "Ja sam dala 2.500€, do porođaja će biti i više, da mogu da kupe šta im treba"